離教者之家

個個牧師真有錢!

[1] < [7] [8] 9 > [10]
leefeng 2024/9/15 11:10
回覆  leefeng
回覆  leefeng

你識乜做乜都好,潑婦罵街又好,罵街又好,就係唔識答人,我洗鳩理你。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/13 05:25

收聲!你做鴨要識做鴨既規矩,呢度位位都係你衣食父母,你再口賤,會用藤條讓你長記性!

.
jimmychauck 2024/9/15 17:25
回覆 162# leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。
旁觀者 2024/9/15 21:04
回覆  旁觀者
你唔知人地講過乜,一係唔識得,一係智力唔夠,干我鳥事?
就係為左防止你呢啲垃圾喺度妖言惑眾,製作一帖如下。
無中生有之王對決積分表
無中生有之王,不是你便是李瘋,有聰明便反駁吧。
jimmychauck 發表於 2024/9/15 05:40

「懂邏輯咪知你果啲係偽問題囉」。
答下個細路為乜要剝光豬先啦。
leefeng 2024/9/16 00:42
回覆  leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/15 17:25

你收爹,你隻死雜種收黑金性服務鴨,日日死果两三句,抵你食屎踎劏房!(咪拾人牙慧呀,死曱甴鴨)

beebeechan 2024/9/16 01:39
「懂邏輯咪知你果啲係偽問題囉」。
答下個細路為乜要剝光豬先啦。
旁觀者 發表於 2024/9/15 21:04

新約經文中時常有些古靈精怪, 令人搔哂頭既情節

耶穌釘十架時件衫無撕爛瓜分
條腿無被打斷,
耶穌用口水醫瞎子,
耶穌叫亞媽做「女人」....
都是回應, 應驗舊約中的一些情節或許諾…

條剝豬細路要逃走...回應舊約邊到?....你識條鐵喇!
(你玩番屎忽喇)
jimmychauck 2024/9/16 05:37
回覆 164# 旁觀者

回覆 159# 旁觀者

我答左你你唔識駁,你自己仲噏黎出醜,你老人癡呆又發?個個知你淨識玩屎忽㗎啦,未俾我片夠?定係自打嘴巴仲未夠腫?

就係為左防止你呢啲垃圾喺度妖言惑眾,製作一帖如下。

無中生有之王對決積分表

無中生有之王,不是你便是李瘋,有聰明便反駁吧。
jimmychauck 2024/9/16 05:37
回覆 165# leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。唔識答人我洗乜俾新野你?你有咩資格?
leefeng 2024/9/16 07:33
回覆  leefeng

識答人先,日日出黎罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。唔識答人我洗 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:37

罵你呢隻死雙標收黑金鴨肯定比你来来去去果两句抄人牙慧强。對付你呢啲賊種賤種,雙標種,唔使俾面!(咪抄呀,死曱甴)
jimmychauck 2024/9/16 19:13
回覆 169# leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。唔識答人我洗乜俾新野你?你有咩資格?
旁觀者 2024/9/16 20:45
新約經文中時常有些古靈精怪, 令人搔哂頭既情節
beebeechan 發表於 2024/9/16 01:39

妖書荒誕絕倫,「時常有些古靈精怪,令人搔哂頭既情節」,有啥咁出奇。
字都未識,返去幼稚園3低B重讀再講啦。
旁觀者 2024/9/16 20:54
條剝豬細路要逃走...回應舊約邊到?....你識條鐵喇!
(你玩番屎忽喇)
beebeechan 發表於 2024/9/16 01:39

「有一個少年人,赤身披著一塊麻布,跟隨耶穌,眾人就捉拿他。他卻丟了麻布,赤身逃走了。」《馬可》14︰51   

BB仔,你若有丁點智慧,早就學光豬細路剝光豬,時刻趷高屎窟咯。
謝謝Lefeng兄貼嘅圖片
旁觀者 2024/9/16 21:00
回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:37

你個神經佬語無倫次,只曉無中生有、撒潑耍賴,又無拿出實際說辭,誰會理你發神經﹖
講下個細路為啥要剝光豬先啦。
jimmychauck 2024/9/16 21:43
回覆 173# 旁觀者

我以前都答過晒你啦,你老人癡呆發作就食藥啦。

你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。
第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)

你一二唔答,我就唔洗答三嘅。
jimmychauck 發表於 2024/9/8 10:58

每次拒絕回答只不過顯示你幾虛怯啫,關我叉事。
leefeng 2024/9/17 01:26
回覆  leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。唔識答人 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/16 19:13

你jimmychauck冇料答啦?日日留聲機跳線?大家都知你賤,但唔知你可以去到幾賤???

jimmychauck 2024/9/17 06:17
回覆 175# leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。唔識答人我洗乜俾新野你?你有咩資格?
leefeng 2024/9/17 06:58
回覆  leefeng

識答人先出黎獻世啦,日日出黎潑婦罵街以為自己幾醒,俾人嘲到底褲都冇都唔知醜。唔識答人 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/17 06:17

繼續玩爛仔語氣啦,你真成功為基督教賣廣告!

jimmychauck 2024/9/17 08:40
回覆 177# leefeng

乜都唔識答就收皮啦
旁觀者 2024/9/17 22:54
回覆  旁觀者
你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?
jimmychauck 發表於 2024/9/16 21:43

你個神經佬語無倫次,只曉無中生有、撒潑耍賴,又無拿出實際說辭,誰會理你發神經﹖
    係嘞,你話妖書冇問題,踩下五步蛇、黑曼巴蛇呀。
jimmychauck 2024/9/17 23:28
回覆 179# 旁觀者

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。
第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)

你一二唔答,我就唔洗答三嘅。
jimmychauck 發表於 2024/9/8 10:58

每次拒絕回答只不過顯示你幾虛怯啫,關我叉事。
旁觀者 2024/9/18 23:26
    係嘞,你話妖書冇問題,踩下五步蛇、黑曼巴蛇呀。
[1] < [7] [8] 9 > [10]

返回首頁 | 登錄 | 註冊