離教者之家

咁依家愛情信箱邊個主持呀??

Step.King 2007/10/11 22:32
老大你終於坐正, 咁以後我係唔係可以四圍幫手宣傳
叫佢地有愛情疑難走離搵你呢個xca情聖指點迷津???

沙文 2007/10/11 22:41
暫代咖喳,唔好呀。我嘅戀愛經驗都唔全面 ---我冇失戀經驗。您有冇呀?入來幫下手好嗎?
Step.King 2007/10/11 22:53
講真....咩叫失戀呀? 我唔識wor
我以前拍拖又好似通常都係我等佢地出聲... ....

仲有, 愛情疑難就緊係問老大你呢d 成功架啦
我都仲未上岸...何德何能?
沙文 2007/10/11 23:54
哦,原來你唔知咩係失戀。
唔緊要,我邀請姝婷妹子教你啦,我會特別吩咐佢用實驗、實踐教學法,好似我尋日咁嫁啦
Step.King 2007/10/12 10:31
原帖由 沙文 於 2007-10-11 23:54 發表
哦,原來你唔知咩係失戀。
唔緊要,我邀請姝婷妹子教你啦,我會特別吩咐佢用實驗、實踐教學法,好似我尋日咁嫁啦

陰毒鬼~先叫朱婷番教會, 後又阻止我叫兄弟禁止老婆交十一
你依家連番政治不正確呀
沙文 2007/10/12 10:34
咦?您....................您点知我同姝婷妹子pm的內容茄?我..........我記得好似係pm教路喎?

唔通............唔通我真係縱慾過度,未老先衰,冇哂記性?
Step.King 2007/10/12 10:44
原帖由 沙文 於 2007-10-12 10:34 發表
咦?您....................您点知我同姝婷妹子pm的內容茄?我..........我記得好似係pm教路喎?

唔通............唔通我真係縱慾過度,未老先衰,冇哂記性? ...

你out
徒兒教師父兩句啦: 若要人不知, 唔好太低b ~
沙文 2007/10/12 10:48
....怪!!!原來而家網絡保安仲衰過伊甸園
Step.King 2007/10/12 14:00
原帖由 沙文 於 2007-10-12 10:48 發表
妖....怪!!!原來而家網絡保安仲衰過伊甸園

我是從正當從徑得知的
這不是保安漏洞~
沙文 2007/10/12 21:27
唉...........女人把口................點解咁多年我都犯同一個錯誤

返回首頁 | 登錄 | 註冊