離教者之家

唔喜歡leefeng呢個人,佢反基只會幫倒忙。

哈佛專家 2020/5/14 06:36
唔喜歡leefeng呢個人,佢反基只會幫倒忙。leefeng有時講錯野,還不知醜。
leefeng 2020/5/15 01:16
唔喜歡leefeng呢個人,佢反基只會幫倒忙。leefeng有時講錯野,還不知醜。
哈佛專家 發表於 2020/5/14 06:36

我有我反基,關你乜事?
我無須你認同,明未?
你千祈唔好喜歡我……
不過為了寫「唔喜歡leefeng」要另開一帖?犀利!哈哈哈
beebeechan 2020/5/15 04:07
我都唔喜歡曱甴,但家居內有好難無曱甴。
論壇上又好難無leefeng 呢類廢柴
哈佛專家 2020/6/8 16:27
而家我開始相信,leefeng係有精神病。佢呢個精神病就係信耶穌的後果,所以佢而家係無神論者,對天主教及基督教好唔客氣,有時表現迹近白癡。
leefeng 2020/6/9 03:19
而家我開始相信,leefeng係有精神病。佢呢個精神病就係信耶穌的後果,所以佢而家係無神論者,對天主教及基 ...
哈佛專家 發表於 2020/6/8 16:27

根據你的帖;時清醒時混亂,一陣觀音一陣密宗一陣耶穌,完全唔知你既立場係乜?我也不願對你置評!
我的追打對象只係基督教徒,我唔知你究竟信乜?

所以我不置評你的帖,(有時見你的反基帖又有紋有路咁?所以尊重你)
我唔會學bbchan開口埋口叫你去食藥,我唔知點解佢bbchan成日叫你食藥?

通常罵人有精神病係會叫佢去食藥,你究竟有乜野痛腳被bbchan揸住?
所以佢bbchan週不時諷刺你係有精神病?

故此,如果閣下自認絕對沒有精神病,就應該清楚我的帖是沒有精神病。
如果閣下自認有精神病,承認bbchan的嘲笑是對的,
就更加不要亂罵人有精神病,正所謂 “己所不欲,勿施於人”,明白嗎?

共產黨好快來到香港,因為香港是共產黨中國的,不是基督教的!
如果你咁唔妥共產黨中國,快些移民,留番個空間給愛中國的人,乖!

聽楚清,我只講一次:
我從沒信過耶穌邪教!
所以也沒有什麼<佢呢個精神病就係信耶穌的後果>,明白未?

.
beebeechan 2020/6/9 03:40
我無叫你食藥,因為「醫番都嘥藥費」
哈佛專家 2020/6/9 04:02
根據你在下列帖子/主題的表現,係人都有理由懷疑你有精神病。

大話是耶稣教的教義
https://m.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=13737

你越說越離譜,越說越荒唐,不知所謂!

如果你真係有病,快D去睇醫生,唔好諱疾忌醫。
leefeng 2020/6/9 11:29
根據你在下列帖子/主題的表現,係人都有理由懷疑你有精神病。

大話是耶稣教的教義

你越說越離譜,越說越 ...
哈佛專家 發表於 2020/6/9 04:02

返去静坐冥想吧!乖,聼話。

返回首頁 | 登錄 | 註冊