離教者之家

龍哥哥跟佢學過嘢

1 [2] [3] >
沙文 2020/12/11 17:17
沙文 2020/12/11 23:10
修士作育英才,我以前嗰间衰學校淨得修女, 唔賞識我

leefeng 2020/12/12 01:41

臥底基督教徒今日終於浮出水面了?!
難怪趕曬啲迷惘離教【貴客】,得番小貓三兩隻?!

.
沙文 2020/12/12 02:11
您負責做企街拉客、高叉旗袍知客, 唔好輸畀我咁丢架
沙文 2020/12/12 03:38
episode 2

沙文 2020/12/13 22:58
阿妈帶我睇戲,我expected修女应該係咁靚

屌佢鹵味點知返到學校尐修女個個又肥又矮又老,又唔發掘我嘅天才
沙文 2020/12/15 22:38
仲有一件事唔記得向各位報道。

I AM NOT ALONE.
我們的龍哥, 都係一軛咖!

[attach]499[/attach]
leefeng 2020/12/16 02:51

...
沙文 發表於 2020/12/15 22:38

一軛的龍哥32歲英年早逝架,自認同龍哥一軛的基督徒小心囉!

.
抽刀斷水 2020/12/16 10:43

...
沙文 發表於 2020/12/15 22:38

我發現,當雄性氣勢很旺盛時,雌性基督徒就會乖乖收嗲,好似朱茵嫁咗畀黃貫中後,都無乜聽過佢公開稟神,我估龍嫂都無對龍哥阿嗞阿咗。

沙文你仲唔振夫綱?
沙文 2020/12/21 01:39
回覆 8# leefeng
龍哥本來喺美國撈得好地地, 因為回流至死啫。佢算死得好㗎喇,能夠死喺丁佩姐姐床上, 很有福氣, 若果我可以咁死,我都lur飯應

同期回流人士當中, 如姚桐斌、張宗燧、蕭光琰......就遠遠冇佢咁好彩

leefeng 2020/12/21 01:52
回覆  leefeng
龍哥本來喺美國撈得好地地, 因為回流至死啫。佢算死得好㗎喇,能夠死喺丁佩姐姐床上, 很有福 ...
沙文 發表於 2020/12/21 01:39

如果你自認同龍哥一軛,梗有機會嘅!
不過丁佩姐姐年紀大啦,唔會吼你,可以去你老婆教會揾件正菜,然後“上”!

.
沙文 2020/12/21 03:48
我都想, 但係我忽然諗起1件事.擔心您的安危。
丁佩姐姐信佛教, 而且係龍哥度化佢嘅

http://www.china.com.cn/guoqing/2013-10/28/content_30424794_4.htm

龍哥一上佛教徒張床就......
會唔會係畀佛教剋死嘅呢?所以,如果您諗住皈依我佛,就要小心
沙文 2020/12/21 05:42
其他回流人士趙九章、黃國璋、姚桐斌、張宗燧、蕭光琰...... 就畀馬克思剋死。你兩樣都中曬, 就屬於極高危人士
沙文 2020/12/21 05:49
我發現,當雄性氣勢很旺盛時,雌性基督徒就會乖乖收嗲,好似朱茵嫁咗畀黃貫中後,都無乜聽過佢公開 ...
抽刀斷水 發表於 2020/12/15 18:43

師伯, 我已經叻過小龍好多啦。
小龍都要喺教堂結婚
"And we did get married in a congregational church,"

到依家我老婆發起脾四都咁話我”本來我細露女嗰陣時嘅dream wedding就係喺教堂舉行婚禮, 為咗就你已經冇得喺教堂結婚嘞......”

"我都知你為咗我犧牲咗好多.............."

leefeng 2020/12/21 11:45
我都想, 但係我忽然諗起1件事.擔心您的安危。
丁佩姐姐信佛教, 而且係龍哥度化佢嘅

龍哥一上佛教徒張床 ...
沙文 發表於 2020/12/21 03:48

基督教徒係妖孽黎,屬邪靈之類,一上佛床就頂唔順d照妖鏡!
不過龍哥係無神論者,係唔關丁佩姐姐乜事既!
唉,龍哥係無神論者,本來你都可以避過同龍哥一軛之刧,但睇黎機會好微!

.
leefeng 2020/12/21 12:50
其他回流人士趙九章、黃國璋、姚桐斌、張宗燧、蕭光琰...... 就畀馬克思剋死。你兩樣都中曬, 就屬於極高危 ...
沙文 發表於 2020/12/21 05:42

馬克思年代中國還未有火箭上月球咧,文化大革命班害蟲都已經伏咗法,還食古不化拎住呢d害蟲做下的罪孽來追索今日的中國?out 唔 out 啲呀?!
呢嗱,重唔成條狐狸尾巴彈曬出黎?
只有基督教先至學十足耶禍華啲賤格行為:追討十八代之罪?

你一樣唔好忘記如果你承認自己係基督教徒,你已經係罪人,哎呀,重係連祖宗十八代到你既仔女通通都是罪人。
既然你沙文幾十代都罪孽深重,不如得閒諗下點樣為你的家人打甩呢d罪先啦!
至於馬克思的文化大革命血債咯喎,就不勞你費心啦!
君不見四人幫同班紅衛兵下場都一樣死得好慘咩?所以不如顧惦自己會唔會【基督永罪】禍延下一代吧啦!

根據基督教的永罪追討論,你好難走得甩,耶禍華係衰過馬克思,唔止克死你祖宗,還一代一代咁克你,可憐!
老實講,大家暗裡係好同情你既,所以大家都就住就住咁幇你遮住你條尾,點解呢?

因為基督教義,凡不信耶穌的都要在地獄受永火焚燒,對不?

本來你的鼻祖十八代都在九重天嘆緊世界,點知自從你一娶咗個基督教徒做老婆之後,
你的鼻祖十八代就砰砰聲跌曬落去永火地獄,個個老人家燒到甩皮甩骨,死得重慘過趙九章、黃國璋、姚桐斌、張宗燧、蕭光琰果班人,
唉,真可憐,唔止呀,我猜你老婆的鼻祖十八代都一樣係同樣被耶禍華克到死死下,
燒到wewa鬼叫:沙文,你个衰仔,不孝呀!
晚晚在你床下底鬼哭狂,血涙流成河,成堆山墳都冧晒咁滯………

重唔快d叫你老婆速速離教,全家轉為無神,佛教,道教就平安大吉啦!
保證你同你老婆鼻祖十八代拿拿聲升番曬上神台,你既下十八代又立馬甩曬罪。

目前潮流新興一样叫做【高尚道德的佛系】叫人好事唔怕做,
救人一命勝造七級浮屠,我依家點醒咗你,大大話話救咗你同你老婆:上十八代X2 +下十八代+你呢代。点止七級浮屠咁少?
雖然我救咗你冚家,不過唔使多謝,記得只請全離教飲茶就OK咯!

.
leefeng 2020/12/21 13:11
師伯, 我已經叻過小龍好多啦。
小龍都要喺教堂結婚

到依家我老婆發起脾四都咁話我”本來我細露女嗰陣時嘅 ...
沙文 發表於 2020/12/21 05:49

dream 乜鬼 wedding 吖,
教堂個個星期都唔少棺材抬入去擺係教堂度,个个绕棺材望住條屍,鬼氣沉沉
件牧屍可能昨天/今早/剛剛同个棺材屍体玩完祈祷,呢頭又同一对新人祈祷?牧屍把口屍氣還末散咧
鬼魂可能还在教堂飄飄下…“咦?点解上唔到天堂嘅?咦,耶稣呢?妖,上 L 咗当?
呢啲死唔憤氣既鬼,怨氣重,特猛!
所以千祈咪去教堂結婚呀,基督教徒分分鐘已经在教堂埋啲霉運一世冇運行,又賴埋啲鬼上身

.
沙文 2020/12/21 18:54
回覆 16# leefeng

嗰陣參與者冇千萬都以百萬計, 拉幾條友就可以忽悠到你, 你咁鬼死容易氹, 唔做女人真係嘥咗你。

我個人比較傳統, 我係睇武俠片大嘅, 我從來冇聽過曹達華對石堅咁樣講: 冇錯我老豆係就係畀你殺咗, 但係呢啲都係幾十年前嘅事啦, 而家你發財立品, 求其你畀番一官半職我, 我叫您做契哥.........
沙文 2020/12/21 20:06
回覆 17# leefeng

您又一再表演您嘅無知。自認中國人認屎認屁,卻對貴國升官發財好意頭傳統風俗一無所知
https://kknews.cc/agriculture/85je84e.html
沙文 2020/12/21 20:24
回覆 15# leefeng

龍哥都會稟下神嘅
“Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.”
leefeng 2020/12/22 02:08
回覆  leefeng

嗰陣參與者冇千萬都以百萬計, 拉幾條友就可以忽悠到你, 你咁鬼死容易氹, 唔做女人真係嘥咗 ...我老豆係就係畀你殺咗, 但係呢啲都係幾十年前嘅事啦, 而家你發財立品, 求其你畀番一官半職我,
沙文 發表於 2020/12/21 18:54

哦………原来你?老豆係畀共产党殺咗?难怪你咁大仇口,理解!
既然《全中国》都杀咗你?老豆,
即是所有《中国》既野都同你有深仇大恨啦,对吗?

你有冇同你老婆查清楚三代背景,话唔定她的祖父就是四人帮手下,啱啱又係出卖你?老豆之人,
你on居居娶咗仇人个女,一官半職就冇得赔啦,拉晒你袓宗十八代落地狱就有份!

「沙」(原姓)都是《中国》既野,应该抛弃,更应该效法哪咤削骨削肉还中国才是男人大丈夫,你咁鬼死容易氹去憎恨全个今日之中国, 唔做女人真係嘥鬼咗你!!!

.
1 [2] [3] >

返回首頁 | 登錄 | 註冊