離教者之家

泰國佛牌買賣與耶穌

< [1] 2
沙文 2021/2/19 02:07
老尾死後投胎都係做番老尾。
只有中國人特登出書話:
leefeng 2021/2/19 08:44
老尾死後投胎都係做番老尾。
只有中國人特登出書話:
沙文 發表於 2021/2/19 02:07

係囉,乖乖的做美國越南人咪好囉,千祈咪做中國人呀,費事影衰曬啲中國人!

.
沙文 2021/2/19 10:01
我一早都話我唔係啦,係您監人奶後話我老豆係我就係……bilibala. Im glad you eventually realized I ain't no one.
leefeng 2021/2/19 10:45
我一早都話我唔係啦,係您監人奶後話我老豆係我就係……bilibala. Im glad you eventually realized I ain' ...
沙文 發表於 2021/2/19 10:01

原来唔鍾意老豆係你就係?
唔緊要,有走棧,可以調番轉:你係你老豆就係。满意未?

.
沙文 2021/2/19 11:04
咁又唔係。我唔mind同老豆同國籍。佢都唔做中國人啦
leefeng 2021/2/19 11:46
咁又唔係。我唔mind同老豆同國籍。佢都唔做中國人啦
沙文 發表於 2021/2/19 11:04

都做咗越南人,肯定做唔到中國人,非常理解!

.
上流寄生族 2021/2/28 01:25
下列是泰國佛牌買賣的網站。有沒有網友熟悉泰國佛牌的情形?泰國佛牌和耶穌基督比較,那個效果勁些?謝謝。 ...
哈佛專家 發表於 2021/2/4 22:28
to 哈佛
不是贺岁歌的贺岁歌

;;;;;;;;;
蔡國權

風中勁草(& 譚詠麟)
作詞:黎彼得
作曲:蔡國權
演唱:蔡國權/譚詠麟

蔡:我放慢了腳步 前途但憑運數 灰心只因無乜進度
譚:你咪慢了腳步 無謂做人暴燥 攀登高峰有難度
蔡:可惜天天我刻苦去操 都始終無乜進步
譚:皆因觀點你睇得太高 未順次序嚟做
合:願【你】似經風中
:恭喜:

仰望前路 基礎要打得好
就算點失足跌倒 即刻企高 得失也不向人道
祝福你一生裡盛名日高

:幸福:

:恭喜2:
蔡:我接受你勸導祈求實情直告 點樣揾到正統嘅路
譚:你要上進邁步 時常做人用腦 一飛衝天靠程度
蔡:點解偏偏我周身八寶 都始終無乜創造
譚:雖則睇到你周身有刀 但未確定條路

• 感謝 周舟 修正歌詞
https://www.youtube.com/watch?v=Dz59YXhTVdw

抽刀斷水 2021/3/2 23:24
給樓主:

泰緣妙·泰國佛牌/法事專門店
https://www.facebook.com/taiyunmiu1/
哈佛專家 2021/3/3 03:32
已經在原帖加上。

如果有新的補充,可以在這裡加帖及添加內容。但小弟未必會修改原帖及補上最新內容。謝謝。
< [1] 2

返回首頁 | 登錄 | 註冊