離教者之家

牧師使用 Grindr同性戀、雙性戀、跨性別和酷兒

1 [2] >
leefeng 2021/8/21 01:47

這裡兩個積極教徒,一個叫人最好捐個一百幾十萬,不過記得左手不要給右手知喲!
另一個在顯示性器之大小來定言論的輸贏,真是令人對基督教大開眼界。

虛偽/偽君子就是基督教的真面目,基督教狂喊同性戀有罪,天主會懲罰同性變者,但事實呢?
基督教在向各位展示天主愛淫穢:從性經內容的淫穢足夠你要洗眼!
又或是:天主不存在,所以牧屍神苦個個冇有怕?
牧屍神苦是基督教最接近神的人,他們比一般基督教徒更能與神共話,如果他們都可以做出千萬億件>他們用來恐嚇信徒【神所厭惡的事】?
是否這些牧師已經驗證了“根本沒有神”?
或是基督教允許這些性侵,同性戀是天主所歡喜的?
究竟是那一種呢?

Grindr is a location-based social networking and online dating application for gay, bi, trans, and queer people. It was one of the first geosocial apps for gay men when it launched in March 2009 and has since become the largest and most popular gay mobile app in the world.

Grindr 是一個基於位置的社交網絡和在線約會應用程序,適用於同性戀、雙性戀、跨性別和酷兒。 它於 2009 年 3 月推出時是首批面向男同性戀者的地理社交應用程序之一,此後成為世界上最大和最受歡迎的同性戀移動應用程序。

牧師使用 Grindr 的報導後,天主教官員處於邊緣

這些報導接二連三地襲擊了羅馬天主教會:對一個保守的天主教博客獲得的手機數據的分析似乎顯示,美國和梵蒂岡的天主教等級的多個級別的神父都使用同性戀聯播應用程序 Grindr。

第一份報告於上月底發布,導緻美國主教會議前總書記杰弗裡·伯里爾 (Jeffrey Burrill) 牧師辭職。 幾天后在網上發布的第二篇文章聲稱新澤西州紐瓦克大主教管區的未具名教區的匿名人士使用了 Grindr。 第三次發布幾天后,聲稱在 2018 年,至少有 32 部移動設備從梵蒂岡城內禁止遊客進入的地區發出約會應用程序數據信號。

https://ca.yahoo.com/news/catholic-officials-edge-reports-priests-121120987.html

beebeechan 2021/8/21 05:08
這裡兩個積極教徒,一個叫人最好捐個一百幾十萬,不過記得左手不要給右手知喲!
另一個在顯示性器之大小來 ...
leefeng 發表於 2021/8/21 01:47

呢到亦有條友成日哂「檑漿棍入屎忽窿」,
你隻眼又唔開既呢?
beebeechan 2021/8/21 05:14
第三次發布幾天后,聲稱在 2018 年,至少有 32 部移動設備從梵蒂岡城內禁止遊客進入的地區發出約會應用程序數據信號。
leefeng 發表於 2021/8/21 01:47

呢個唔一定代表梵蒂岡城內既32個神職人員玩同性戀、雙性戀、跨性別和酷兒既
猶如黑暴期間, 香港警察總部都成日有登入黃絲曱甴網站架哩....唔通警察就係黃警?
抽刀斷水 2021/8/21 09:47
警察就話為咗查案啫,神職人員又為咗咩而登入Grindr呢?
beebeechan 2021/8/21 09:57
抽刀斷水 發表於 2021/8/21 09:47

既然記者能成功從 Grindr 登入資料中鎖定IP,GPS位置,知道是誰人登入, IT網諜技術高超
當然也有能力截取到通話,俏俏話,挑逗對白內容。。為甚麼又不拎出嚟呢?
係咪呢方面無乜可用來抺黑的?
beebeechan 2021/8/21 10:03

2016-2019年 Grindr 是由一中國網玩公司收售了的,
為甚麼一間網玩公司出高價收購一間與自己業務無大關係的LGBT扯皮條平台?
有內幕人說根本就是北京背後是大老細,用這平台來偵查,收集歐美名人不見得光的事,好用來勒索,作政治籌碼

(當然,當中的確會有人身有屎既)
beebeechan 2021/8/21 10:06

地藏菩薩都識翕哩: 我不入地獄,誰入地獄?
beebeechan 2021/8/21 10:24

再者,2016-2019 Grindr是由中國公司(唔知係咪即係北京)擁有,
中國向來的數字,資料的誠信,真確性唔係向來都有問題既咩?
為了達到政治目的,北京乜數字都可以作到出嚟哩
leefeng 2021/8/22 00:16
再者,2016-2019 Grindr是由中國公司(唔知係咪即係北京)擁有,
中國向來的數字,資料的誠信,真確性唔係 ...
beebeechan 發表於 2021/8/21 10:24

既然基督教徒個個都喜歡攪野,怕乜人地知啫?

.
leefeng 2021/8/22 00:24
地藏菩薩都識翕哩: 我不入地獄,誰入地獄?
beebeechan 發表於 2021/8/21 10:06

如果你們天主教基督教耶穌門徒從來沒有性侵,沒有開過性party,
在性玩界咁頂頂大名,或者都會有人信既!

.
beebeechan 2021/8/22 00:33
講大話你就叻,基督教徒個個都講大話,唔知醜字㸃寫?
leefeng 發表於 2021/8/22 00:16

白痴仔, 我話咗「再者,2016-2019 Grindr是由中國公司」,, 即數據被蒐集的時間

你唔夠眼力, 就用埋C眼嚟讀帖
leefeng 2021/8/22 00:40
白痴仔, 我話咗「再者,2016-2019 Grindr是由中國公司」,, 即據被蒐集的時間

你唔夠眼力, 就用埋C眼嚟讀 ...
beebeechan 發表於 2021/8/22 00:33

賤格白痴佬,新鲜滚熱辣,拉去2016-2019 做乜?
The New York Times 似乎是外國鬼打外國基督鬼?

https://ca.news.yahoo.com/catholic-officials-edge-reports-priests-121120987.html

The New York Times

The New York TimesThe New York Times
Catholic Officials on Edge After Reports of Priests Using Grindr
Liam Stack
Fri., August 20, 2021, 5:11 a.m.·8 min read
beebeechan 2021/8/22 00:50
賤格白痴佬,新鲜滚熱辣,拉去2016-2019 做乜?
The New York Times 似乎是外國鬼打外國基督鬼?

...
leefeng 發表於 2021/8/22 00:40

你真係要多隻C眼, 我又話咗係「即數據被蒐集的時間」
上流寄生族 2021/8/22 04:49
BTW,这几天,兄可能已见到可能有大人由国内而来。。。。。。可能就是因。。。。。。推广。
上流寄生族 2021/8/22 04:59
现可能有路青云,故即使要捐亦不得不更加谨慎。因;;;;;;;;;
https://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=137460&ptid=13877
【谢谢旁观者爷爷】
上流寄生族 2021/8/22 05:11
2016-2019年 Grindr 是由一中國網玩公司收售了的,
為甚麼一間網玩公司出高價收購一間與自己業務無大關係的 ...
beebeechan 發表於 2021/8/21 10:03
基督教徒,果然专门搞搞震//////搞局//////破坏大事,一有机会就搞风搞雨,唯恐天下不乱。
beebeechan 2021/8/22 05:18
基督教徒,果然专门搞搞震//////搞局//////破坏大事,一有机会就搞风搞雨,唯恐天下不乱。 ...
上流寄生族 發表於 2021/8/22 05:11

你睇得我既帖多
人都變得聰明咗
(可惜你把口就賤咗)

你本身向賤
近旁觀者爛
近瘋狗者粗
上流寄生族 2021/8/24 18:46
你睇得我既帖多
人都變得聰明咗
(可惜你把口就賤咗)

你本身向賤
近旁觀者爛
近瘋狗者粗 ...
beebeechan 發表於 2021/8/22 05:18
可惜你个格就賤咗【賤格,賤种【基督賤种!!!】】),掉你老暮基督!
leefeng 2021/8/26 00:35
你睇得我既帖多
人都變得聰明咗
(可惜你把口就賤咗)

你本身向賤
近旁觀者爛
近瘋狗者粗 ...
beebeechan 發表於 2021/8/22 05:18

賤爛粗究竟是誰,全版有眼見啦,
你beebeechan更加多咗一樣:淫!
beebeechan=賤爛粗淫!

.
beebeechan 2021/8/26 00:45
賤爛粗究竟是誰,全版有眼見啦,
你beebeechan更加多咗一樣:淫!
beebeechan=賤爛粗淫!

. ...
leefeng 發表於 2021/8/26 00:35

我有腦
你没有, 你只有擼
上流寄生族 2021/8/26 01:17
我有腦
你没有, 你只有擼
beebeechan 發表於 2021/8/26 00:45

头大冇腦
腦大生草

懂你基督腦冇!!!
1 [2] >

返回首頁 | 登錄 | 註冊