離教者之家

本壇泥膠屎料集

< [1] [2] 3 > [5]
beebeechan 2022/7/24 00:23
呢個feng狗真係bee門弄拙
leefeng 2022/7/24 04:24
leefeng  屎料集(7)
蔣介石不抗日, 逃亡去台灣

又係令人到噴精屎料....

台灣1945年前還是日治時期。
...
beebeechan 發表於 2022/7/23 23:52

你bbchan更令人佩服,你可以用你個口噴精液,又用你個口噴屎尿和放屁!
利害得很,盡情描述了基督教性母受精過程,原來可以用口噴!

其實冇寫錯:蔣介石在大陸時不抗日, 之後又逃亡去台灣,有問題嗎?你的智商簡直是 負O以下!

.
leefeng 2022/7/24 04:29
leefeng  屎料集(7)
蔣介石不抗日, 逃亡去台灣
又係令人到噴精屎料....

台灣1945年前還是日治時期。
...
beebeechan 發表於 2022/7/23 23:52

咁既閱讀水平,好心咪獻醜啦!
簡直bee門噴屎,自己找屎/死!
beebeechan 2022/7/24 08:10
其實冇寫錯:蔣介石在大陸時不抗日, 之後又逃亡去台灣
leefeng 發表於 2022/7/24 04:24

米已成屎, 回頭無岸
leefeng 2022/7/24 22:52
米已成屎, 回頭無岸
beebeechan 發表於 2022/7/24 08:10

別人都是上吃下出,只有你用下面吃上面噴,你真是滿口屎話!
上流寄生族 2022/7/25 07:32
米已成屎, 回頭無岸
beebeechan 發表於 2022/7/24 08:10
你,自己屎,唔抵得到LEEFENG兄o力过你,就话人地屎屎尿尿,屌你基督老母閪啦!!!
beebeechan 2022/7/28 08:19
leefeng  膠集(8)

牧師強奸了一名祭壇童

用祭壇的教會是没有「牧師」的。
叫「牧師」的教會是不設祭壇的, 何來祭壇童?
leefeng 2022/7/28 10:30
leefeng  膠集(8)

牧師強奸了一名祭壇童

用祭壇的教會是没有「牧師」的。
叫「牧師」的教會是不設祭壇的 ...
beebeechan 發表於 2022/7/28 08:19

你們性侵教不是自稱牧羊人嗎,通稱“教牧”,
“神父” 稱呼嗎?又不配,父?衰到性侵小童! ?
叫木屍/牧師 已經是俾面!
下次可以不叫牧師;通稱“禽獸”啦!大家都明。

.
beebeechan 2022/8/25 01:14

leefeng 屎料集之(9)

又嚟講爛歷屎喇...

羅馬把猶大滅了是在公元70年....
呢條友把事提早130年發生!!

屎尿頻頻!
仲要屙爛屎
抽刀斷水 2022/8/25 09:01
公元前63年,羅馬將軍龐培佔領耶路撒冷。

https://embassies.gov.il/taipei/ ... AD%B7%E5%8F%B2.aspx

殺過來,唔代表即輸丫嘛。
leefeng 2022/8/25 10:38
leefeng 屎料集之(9)

又嚟講爛歷屎喇...

羅馬把猶大滅了是在公元70年....
呢條友把事提早130年發 ...
beebeechan 發表於 2022/8/25 01:14

根據你個泥膠鼠腦的屎想:羅馬真是神軍,一到步不用十分鈡就滅了猶太人!?
beebeechan 2022/8/25 11:01
公元前63年,羅馬將軍龐培佔領耶路撒冷。

殺過來,唔代表即輸丫嘛。
抽刀斷水 發表於 2022/8/25 09:01

嗰條友唔知頭唔知路, 話「滅國, 國人(猶太人)四散海外流竄」嘛, 即係國破冚家亡。
事實係向羅馬人跪低就無野。。。猶太人仲可以有王。。未至一國兩制, 都係猶太自治區咁
上流寄生族 2022/8/25 18:30

SEO tag,对联
米已成屎, 回頭無岸
你基督GO露雾,

*【狗//////基狗//////饥狗//////基督教徒】慾射精, 回頭是岸

《韭*狗@粵語,100%同音。》
beebeechan 2022/8/25 21:23

leefeng 屎料集之(10)

真係乜Q都唔識就亂咁講。
美國法例「破產保護 chapter 11 (chapter of the Bankruptcy Code)」點運作你知個屁。

或直接宣破產

有保護令仲使乜破產? 白膠真黐!

因此美國竟還設立了令人啼笑皆非的教會性侵保險。

保險界從來都没有「性侵保險」,, 只有 Liability Insurance. 保乜野, 你去學曉先返入嚟唱。

(真係五音未完就去參加《聲夢傳奇》) 啼叫皆非
leefeng 2022/8/26 00:08
leefeng 屎料集之(10)

真係乜Q都唔識就亂咁講。
美國法例「破產保護 chapter 11 (chapter of t ...
beebeechan 發表於 2022/8/25 21:23

任你呢只基督邪教老鼠如何扭橫折曲,
轉移視線,都掩飾不了天主教殺人滅族,性侵兒童的醜事!

有冇破產保護,是否膠料也否認不了天主教堂一樣跪地賠錢,聲名狼藉,邪教之名在全球必誅之例!

.
beebeechan 2022/8/26 00:44
任你呢只基督邪教老鼠如何扭橫折曲,
轉移視線,都掩飾不了天主教殺人滅族,性侵兒童的醜事!

有冇破產 ...
leefeng 2022/8/26 00:08 提交

你呢條9一副「我係唔識野,係講錯野」,不過你吹咩既態度。
leefeng 2022/8/26 10:21
你呢條9一副「我係唔識野,係講錯野」,不過你吹咩既態度。
beebeechan 發表於 2022/8/26 00:44

基督教徒賤種之最非你呢條食屎9莫屬!

beebeechan 2022/11/19 07:21

屎料集 (11)
o

條瘋9走咗, 好快就有接班人
leefeng 2023/1/11 01:17
屎料集 (11)
o

條瘋9走咗, 好快就有接班人
beebeechan 發表於 2022/11/19 07:21

你點兜都冇用,你除了講東講西去轉移注意力之外,完全冇任何能力可以改變你們基督教/天主教/所有信耶穌的犯下的殺人/放火/滅族/性侵/搶掠/謊言/邪教的罪惡!

.

beebeechan 2023/1/12 23:12
屎料集 (12)

https://youtu.be/l5rn5ZL9eWQ

根據:英國BBC廣播公司的記錄片

所以耶穌受 ...
leefeng 發表於 2023/1/12 12:20

英國BBC廣播公司的記錄片?

真係「愚目混豬」囉。

BBC 既片, 一定有個BBC 嘜頭架喎

全條片一個BBC 商標都唔見。

即係在旺角有條友行埋嚟同你兜售個金錶, 佢話係「金勞」嚟架..
少理, 你連嘜頭都見唔到一個你就信係堅野?

唔怪知幾老土既千術都仲有人上檔既。
< [1] [2] 3 > [5]

返回首頁 | 登錄 | 註冊