離教者之家

我戒煙了

[1] < [2] [3] 4 > [5]
Nomad 2008/4/26 05:44
原帖由 prussianz 於 2008-4-26 01:59 發表

要 要 , 沙大侠  [京尤] 來 夠鐘 gaa laa ,
你 穿定 超短鬆身裙 隨時候命 'laa

PS :::::::::::只是少少 攪攪笑

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%BF%83%E8%82%BA%E5%A4%8D%E8%8B%8F%E6%9C%AF
>>>>>>>>> ...

裙???
等等,Weakest是男還是女?
prussianz 2008/4/26 08:39
原帖由 Nomad 於 2008-4-26 05:44 發表

裙???
等等,Weakest是男還是女?

蘇格蘭 男子 都穿裙子,

you can 2/////////too ,;--^),
weakest 2008/4/26 15:57
小弟在各方面(例如"交友")都採取以下的recruitment policy:

this job applies equally to all and the job content does not contain discriminatory elements (e.g. a female is preferred; a candidate should be 5' 6'' tall; physically fit; in good health; single......) which may violate the Sex, Disability or Family Status Discrimination Ordinances

From JIJIS
沙文 2008/4/26 17:40
我大清男子都梳辮仔啦。豈容西域化外之民專美?
沙文 2008/4/28 11:03
捱到今日,我大概可以比較有信心地說,福音戒煙是可行的。可以試向大眾推廣。
但不知有那一位可以見證試驗一下福音戒毒是否同樣有效?

如此,就算沙老大第2年駕崩,亦總算對社會有交代,可暝目矣
Step.King 2008/4/28 12:32
福音戒毒? 只怕會染上耶毒, 比食k仔, 白粉, 冰呢d仲要手尾長
沙文 2008/4/28 12:48
福音戒毒的內容同我的「福音戒煙」原理一樣:您發一個毒誓,若然戒毒失敗即信福音。
所以係冇手尾嘅
Step.King 2008/4/28 16:09
原帖由 沙文 於 2008-4-28 12:48 發表
福音戒毒的內容同我的「福音戒煙」原理一樣:您發一個毒誓,若然戒毒失敗即信福音。
所以係冇手尾嘅

咁仲衰, 即係D人戒唔甩, 又唔想番教會, 就會KEEP住 "戒ing" => 即keep住食是也~
沙文 2008/4/28 16:19
keep住食即是失敗啦。我都係戒ing, 又唔好見我keep住食?
抽刀斷水 2008/4/29 01:17
沙文 2009/1/2 06:22
死喇........昨夜發夢食煙.......好舒服
抽刀斷水 2009/1/2 15:43
食啦,好舒服的~

看,多位科學家及教育學家都食煙的。

連醫生都食:
沙文 2009/1/2 15:55
係呀,我都知.............

連香港中文大學思方狗系教授都食煙.........

只不過佢而家俾人插緊,风頭火勢,我只好三次不認主啦。

若然我又食煙,啲人就有理由懐疑我係佢学生啦
抽刀斷水 2009/1/2 16:00
無鬼用呀你,人地猜皇帝都要猜左D靚先啦。

你身為李天命的入室弟子,竟然貪生怕死,我睇你唔起架。
沙文 2009/1/2 16:07
我留有用之身啫,唔通似移鼠大咁X笨7等羅馬兵黎捉,您就話佢好嘢咩?
抽刀斷水 2009/1/2 16:33
我話你無鬼用,你就仲認為自己是有用之身。

不如你話比大家知你有幾有用啦。
沙文 2009/1/2 16:54
「有」同「冇」的哲學,不久前已授課啦。您自己代入可也
抽刀斷水 2009/1/2 19:46
即係「以無用為有用 以無膽為有膽」咁呀?
沙文 2009/1/2 19:56
您要讀下香港中文大學思方狗系就会有人教您:

人皆知有用之用,而莫知無用之用也。(莊子‧人間世)
Jom 2009/1/2 22:28
.....當我又對住個monitor,深深咁吸一口煙...真係有種乜仇都報晒既感覺....

基本上我係唔入個肺,但如果時間長無食煙,比如坐長程機咁,第一支一定會啜到個瀘咀扁晒....果啖煙一入口,再入肺,一種帶有微微侵蝕既快感由肺部緩緩咁伸延向個腦度,再意猶未盡咁吐返出黎,睇住係空氣中彌漫既餘煙慢慢散開,無論怎何情況下,個心都會隱隱泛起一種"唔,重有貨賣!無問題"既堅定信念...

你話唔食煙幾大鑊呢.

而且現代人既死因有三千樣,多一樣少一樣都只不過係多餘既啫...
[1] < [2] [3] 4 > [5]

返回首頁 | 登錄 | 註冊