離教者之家

【好文共享】少男的肛門、修女的陰道

< [1] 2
抽刀斷水 2010/4/14 17:14
心理學的症候群,每年新增太多了,可能排緊期定個名呢。
沙文 2010/4/14 17:21
回復 22# 抽刀斷水
想不到您都認為末日都只不過係未到......
抽刀斷水 2010/4/14 17:32
好出奇咩:
"Nymphomania" and "satyriasis" are not listed as disorders in the DSM-IV, though they remain a part of ICD-10, each listed as a subtype of "hypersexuality."

http://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_addiction
沙文 2010/4/15 04:39

係呀, 還有一種addiction叫做Rhetoricmania, 您的症狀好似係第4期

抽刀斷水 2010/4/15 12:06
可能受網友沙文影響囉,睇見佢話人有語病,自己不期然觸動左某種聖經。
匿名 2010/4/19 17:22
有語病又好,無語病又好,唔重要的.
最重要係講得好.
沙文 2010/4/19 17:51
回復 27# Guest from 202.124.29.x

講得好都要醫病嘛
LCM 2010/6/19 09:55
都話左D教徒有問題呀啦!D神父同牧師可能同D修女或女教徒講:阿上帝叫我試下你睇驗一下瑪利的“驚”驗,唔會生阿“耶”呀!
山人乙 2010/6/24 09:49
都話左D教徒有問題呀啦!D神父同牧師可能同D修女或女教徒講:阿上帝叫我試下你睇驗一下瑪利的“驚”驗,唔 ...
LCM 發表於 2010/6/19 09:55

啲神父應該係同啲修女講: 欽崇! 讚美天主!
啲修女咪唯有用欽崇嚟讚美天主囉.
< [1] 2

返回首頁 | 登錄 | 註冊