離教者之家

拜謝恩師!

< [1] 2
Step.King 2007/9/6 23:20
原帖由 沙文 於 2007-9-6 20:02 發表
我嘅推理向來都合乎邏輯嫁啦......但為了早日成家而又可慳番個LV,可以泵住佢先:「妳嫁左俾我先,咁將來妳要幾多LV都得啦。」

合乎邏輯, 不代表合乎現實基礎~ 你又未恰我唔識呀下~~
唔知當年老大向嫂夫求婚時, 有冇誇下海口話 : 妳嫁左俾我先, 咁將來你要信咩教, 我都跟你信啦~

可能嫂夫人聰明一世, 就是糊塗一時, 信了你句鬼話~
沙文 2007/9/7 00:10
您真係唔識丫嘛,唔恰您恰冰個?
唔好進入思考盲點啦。求婚嘅未必係我喎。
訪客得得b 2007/9/7 00:12
原帖由 沙文 於 2007-9-7 00:10 發表
您真係唔識丫嘛,唔恰您恰冰個?
唔好進入思考盲點啦。求婚嘅未必係我喎。

係真吾係架?
沙文 2007/9/7 00:28
連「求」婚都未必有啦。
拿,例如,我媽咪問佢:「你地有冇諗住幾時結婚呀?」
佢就同我講:「伯母....伯母吩咐我地早啲....早喲結婚喎。」

而我,向來都萬惡淫為首、百行孝為先,您都知格?
小豬丁 2007/9/7 13:25
我必需澄清我的LV是另有其人送給我的。
Step.King 2007/9/7 15:00
沒有我 又怎會有另有其人資助你買lv?
沙文 2007/9/7 15:41
一睇就知係老作啦。您做咩要咁曲折呀?而家人地受唔起您區區一個爛鬼LV咩?
小豬丁 2007/9/7 19:18
佢講既都係事實,不過人家既野好難講得噤清楚,可能有D野仲珍貴過LV呢。
沙文 2007/9/7 19:32
史京仔收到嗎?搞清楚人地要Dolce & Gabbana定係Jean Paul Gaultier喎。
Step.King 2007/9/11 00:01
咩離架  我唔識wor
沙文 2007/9/11 11:44
去Lane Crawford是但抓住個靚salesgirl問下啦
Step.King 2007/9/11 15:48
原帖由 沙文 於 2007-9-11 11:44 發表
去Lane Crawford是但抓住個靚salesgirl問下啦

我怕我女朋友又鬧我風流...
沙文 2007/9/11 16:20
咁改為抓住一個好似Ugly Betty咁嘅salesgirl黎問啦

Step.King 2007/9/11 16:36
原帖由 沙文 於 2007-9-11 16:20 發表
咁改為抓住一個好似Ugly Betty咁嘅salesgirl黎問啦

我女朋友知我taste一向好好...佢唔會信我會問betty架...佢一定會估到係沙文你教我
< [1] 2

返回首頁 | 登錄 | 註冊