離教者之家

基督教快去完成基督神蹟大我,去武漢!

1 [2] >
leefeng 2020/1/31 06:12

支持所有信耶稣的基督徒去疫區,如果個個够胆去,又不染病的,才証明你們的神有料到!
為了證明你的神是可信的,唔使再賣廣告啦,

廢up什么祈祷有耶稣保佑係放屁言論!

全体香港所有教徒牧師神苦一齊浩浩蕩蕩為耶稣犠性小我,
完成基督神蹟大我,去武漢!
又或者全体香港所有教徒牧師神苦與帶菌者同在一室
十四天
全部冇事既,証明你們的神有料到!
馬上信!
哈佛專家 2020/1/31 06:33
但係人地叫緊我快去信耶穌......
leefeng 2020/1/31 07:08
但係人地叫緊我快去信耶穌......
哈佛專家 發表於 2020/1/31 06:33

信耶穌要玩性侵的啵,你得唔得吖?如果你喜歡玩性侵,又喜歡睇咸片,
又喜歡性侵自己屋企的阿媽,阿妹,或阿女…咁你已經夠資格信耶穌既。

信耶穌的基要條件係夠淫,越淫耶穌越喜歡!
耶穌的老子同老媽子都係因為夠淫先至有了耶穌,

耶穌教係傳播【淫】,所以要性侵千千萬萬個兒童和青少年來宣傳基督教的…
你得唔得吖?你夠唔夠淫吖?
哈佛專家 2020/1/31 07:51
等緊上帝幫我地消滅武漢肺炎,至先去信耶穌!
leefeng 2020/1/31 08:43
等緊上帝幫我地消滅武漢肺炎,至先去信耶穌!
哈佛專家 發表於 2020/1/31 07:51

如果萬物係佢創造,咁武漢肺炎都係佢創造出来架!
如果萬物唔係佢創造,咁即係基督教呃人啦,
你信耶稣黎把鬼咩?啱冇?!
beebeechan 2020/1/31 08:51
支持所有信耶稣的基督徒去疫區,如果個個够胆去,又不染病的,才証明你們的神有料到!
為了證明你的神是可 ...
leefeng 發表於 2020/1/31 06:12

其實你都可以咁做㗎喎,
去武漢搵啲病人攬下,
返嚟又無事既話,
或者仲有個俾你攬過既病人好番,
你咪可以好很大聲咁講: 挑.....我唔信神㗎, 咪一樣無事, 乜隠要神蹟!!

呢個反基效果都幾震憾㗎,
好過你係呢到狗噏狗吠幾年
leefeng 2020/1/31 09:01
其實你都可以咁做㗎喎,
去武漢搵啲病人攬下,
返嚟又無事既話,
或者仲有個俾你攬過既病人好番,
你咪可以好 ...
beebeechan 發表於 2020/1/31 08:51

哎呀,咁快縮沙嗱?

即是你親口証明你件天誅呃人?
猪狗果隻乜唔係你咩?
我唔敢搶你風頭!吠啦!乖
哈佛專家 2020/1/31 09:02
創造肺炎病毒係來自上帝,消滅肺炎病毒又係來自上帝。神又係佢,鬼又係佢,叫人點會去信上帝?
beebeechan 2020/1/31 09:07
哎呀,咁快縮沙嗱?
猪狗果隻乜唔係你咩?
我唔敢搶你風頭!吠啦!乖 ...
leefeng 發表於 2020/1/31 09:01

你去武漢既高鐵飛....我俾勒
beebeechan 2020/1/31 09:31
哎呀,咁快縮沙嗱?
猪狗果隻乜唔係你咩?
我唔敢搶你風頭!吠啦!乖 ...
leefeng 發表於 2020/1/31 09:01

依家又唔係我要展示有神蹟
係你要証明無神蹟,
點解要我去武漢呢,
要縮, 都係你縮咗哩 (雖然你從未勁過)
leefeng 2020/1/31 11:39
依家又唔係我要展示有神蹟
係你要証明無神蹟,
點解要我去武漢呢,
要縮, 都係你縮咗哩 (雖然你從未勁過) ...
beebeechan 發表於 2020/1/31 09:31

我又冇吹噓過有七萬人睇show見到個中東性母馬利亞成隻聶青鬼咁在樹頂飄來飄去,
所以邊一個吹有神蹟果件去啦,
記得好似耶穌擁吻痲瘋病人咁擁吻肺炎病人,
邊鳩個唔敢就收爹啦!
神蹟?我呸!

.
leefeng 2020/1/31 11:52
你去武漢既高鐵飛....我俾勒
beebeechan 發表於 2020/1/31 09:07

你番黎果個box的路費,大家夾份比,另加一個耶稣像擺入你個box内,有神與你同眠,眼閉啦!
呀,咪住,我猜你㑹prefer性母馬利亜多過耶稣,ok,冇問題!
中東性母係好過男+男,……
大贈送:每樣一個!
再加一個創世耶和蛙,保証你會好開心既!
beebeechan 2020/1/31 11:58
我又冇吹噓過有七萬人睇show見到個中東性母馬利亞成隻聶青鬼咁在樹頂飄來飄去,
所以邊一個吹有神蹟果件 ...
leefeng 發表於 2020/1/31 11:39

我教你花地瑪,因為見你在

「期待網友或權威專家發表對聖體奇跡的新科學論證」
奇的是,一大堆廢料叫奇蹟?
奇蹟硬係只show比一兩個,三幾個人睇?
咁有神蹟power,咪在萬人廣場出現下咧 ...
leefeng 發表於 2020/1/22 11:47

講得無無知知,以為奇蹟只係對小貓三四隻顯示,
唔知有過集體大騷,  
「在萬人前出現下」係發生過既
leefeng 2020/1/31 11:58
創造肺炎病毒係來自上帝,消滅肺炎病毒又係來自上帝。神又係佢,鬼又係佢,叫人點會去信上帝? ...
哈佛專家 發表於 2020/1/31 09:02

想通嗱?
知道耶稣教係呃人既垃圾嗱?
聰明!
beebeechan 2020/1/31 12:00
你番黎果個box的路費,大家夾份比,另加一個耶稣像擺入你個box内,有神與你同眠,眼閉啦!
呀,咪 ...
leefeng 發表於 2020/1/31 11:52

講野黐孖筋程度,不下蝦狒專家
leefeng 2020/1/31 12:05
我教你花地瑪,因為見你在

「期待網友或權威專家發表對聖體奇跡的新科學論證」

講得無無知知 ...
beebeechan 發表於 2020/1/31 11:58

係囉,係囉,
咁犀利既神蹟,世界轟動晒,全人類都十分感動,通通信晒基督教個性母同耶稣添!
哎哟,咦?
㸃解世界上冇乜人提既呢?咁L奇嘅!

.
leefeng 2020/1/31 12:07
講野黐孖筋程度,不下蝦狒專家
beebeechan 發表於 2020/1/31 12:00

通常同耶稣教猪狗類,已經好客氣咧!
beebeechan 2020/1/31 12:35
通常同耶稣教猪狗類,已經好客氣咧!
leefeng 2020/1/31 12:07 提交

其實你有無留意到年來你係到發帖,
其他反基,如抽水,沙文,甚至旁膠者...都無支持過你,連睬你都無,同你割蓆。
黏堆你到都會陀衰自己咁。
呢層你要反省下勒。
哈佛專家 2020/1/31 12:39
To: leefeng

客氣。我信觀音多過信耶穌。信觀音可以同時拜多個神,例如,信觀音的同時,可以拜黃大仙、關帝及玉皇大帝等。但信耶穌只可以信一個神。所謂拜得神多自有神庇佑,信觀音自然較勝一籌。
beebeechan 2020/1/31 12:46

哈.....#15 又算中咗
物似類聚
哈佛專家 2020/1/31 13:06
係你地話,信耶穌唔可以同時信觀音,至先趕走我嗟。

以下皆是陳健民祖師的著作。

耶穌大讚
(1)
耶穌讚(1)

尊本大悲觀音所化身,歷劫為眾到處變其形,
在周中國靜藹作犧牲,肉挂松林勸人發大心,
血變白淨踏者已往生,捧心西逝悲壯勝於尊,
供尊供盡一切大悲僧,供尊圓供觀音大精神。

諸佛菩薩何止恆河沙,歷劫為眾犧牲最堪誇,
然論為世所知極普遍,莫有能逾耶穌十字架。

(2)
十字架讚

諸佛菩薩何止恆河沙,歷劫為眾犧牲最堪誇,
然能為世所知極普遍,莫有能逾耶穌十字架。
十字橫枋橫超於十方,十字豎枋豎窮三世藏,
十字上方上承天主生,十字下方下代眾生亡。

(3)
耶穌祈請頌(2)

天主為父童貞女為母,為眾生生又為眾生死,
死已復為眾生而復活,大悲觀音化身無分別,
豎窮三世橫通於十方,十字架上大悲事業彰,
佈施之首持戒之寶藏,忍辱之尤精進之大樑,
禪定之頂般若之康莊,惟尊標榜人天之義方。
菩薩乘基漸趨於金剛,體貼帝心護教長熾昌。
願承慈力助我廣弘揚,神通具足起尸而開盲,
歐風美雨齊歌三寶章,統率全球組成一佛堂。

以下是林鈺堂博士的著作。

慈忍耶穌讚

觀音化現賜白袍,襯裡字句出佛經,
世間行道賴慈忍,每念臨刑只孤身。
1 [2] >

返回首頁 | 登錄 | 註冊