離教者之家

不丹與梵蒂岡

< [1] 2 [3] > [4]
沙文 2008/7/23 11:30
所有偷听到妳出生年份嘅版友。例如p仔咯
Jennifer 2008/7/23 11:32
咦...但係你又咁淡定嘅?係你有大將之風定係你根本唔信物理?
沙文 2008/7/23 12:13
緊係咩風浪未見過啦。連我阿媽都在報稱年齡上呃我嘅,我呃女人都係因為報仇咁報啫
Jennifer 2008/7/23 12:26
呃女人係為左報呀媽呃你之仇...呢d咁複雜嘅心理狀況真係要佛洛伊德先幫到你...
prussianz 2008/7/23 18:54
原帖由 Jennifer 於 2008-7-23 10:25 發表
太年輕都恐慌?我已經年過18架啦...

你 o甘 年青,我地 成斑 老 o野 會 驚住 配////[衣親] 你 [o五o] 起 o麻

特別是 HT 伯伯 個 1條 老不死

o k , , sorry2all

http://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=24704&ptid=2265
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-21 20:34 發表

補充一下,阿伯我也參與過學校類似的遊學團,給我的感覺只是配合政府的無聊愛國教育而已。
Jennifer 2008/7/23 19:11
講真...呢到有冇人去過or想去不丹?
沙文 2008/7/23 19:48
我對人性失哂信心咯
Jennifer 2008/7/23 20:05
咁快?仲有幾廿年點過?係咪要去與動物為伍 (做泰山)?
沙文 2008/7/23 20:08
咁又未必要。我呃番佢地轉頭都得嘛
Jennifer 2008/7/23 20:11
對人性失望都唔一定要呃番轉頭架...如果唔係咪變左同流合污?
沙文 2008/7/23 20:15
If you cannot beat them, join them呀嘛
Jennifer 2008/7/23 20:19
嘩...咁如果沙文叔有朝一日敵唔過嫂夫人...容乜易晚節不保?唔駛等屎忽痕啦咁
沙文 2008/7/23 21:30
當然啦。if you cannot beat them,就join them呀嘛,即是if you can beat them, don't join them -- 好似而家咁咯,唔駛join them咯
Jennifer 2008/7/23 21:33
我係話有朝一日如果...啫
咁即係沙文叔都有join them 嘅機會lor
沙文 2008/7/23 21:37
係呀。我都親自宣佈過伽啦  -- 我絕不保證我一定唔會屎忽痕或突然傻咗嘛
根本就冇人可以咁樣保證
Jennifer 2008/7/23 21:39
咁受洗記得通知我...我會提個牧師擺你最後浸,免得你d屎忽痕傳染他人。
沙文 2008/7/23 21:44
浸頭唔浸屎忽都得啫,呢個問題並不兩難喎
Jennifer 2008/7/23 21:46
病人同埋阿伯先浸頭啫...為左證明你老而彌堅/ 老當益壯,梗要成個人浸晒
沙文 2008/7/23 21:48
咁浸嘅theory係點樣伽?要浸幾耐同埋係咪浸得愈耐愈好?
Jennifer 2008/7/23 21:53
浸一下落水啫...唔通你想牧師浸瓜你?
< [1] 2 [3] > [4]

返回首頁 | 登錄 | 註冊