離教者之家

女僕cafe之初體驗

< [1] [2] 3
Jom 2008/9/11 23:32
...阿水....

老花真係要去配眼鏡,白內障又真係宜早治呀

如下:
1....由阿壁球女神開始我經己話係用張相而唔係唇印呀大佬....
2....我叫你要用阿柏仔果張係因為我佢佢差唔多樣,個款又係咁上下;都話咗俾你聽"無呀",邊有相俾你啫...我都唔Q映相既...

我無老點你,係你對眼老點你啫...
抽刀斷水 2008/9/11 23:52
1. 大家一路都講緊拍片,無端端用咩野相呀大佬?你個腦亂轉又要大圍跟你亂咩?
2. 年青人給你拍的照呢?這張照片據說可以呃到人:「就索性給我拍個照放上(網)去」--http://exchristian.hk/forum/view ... &extra=page%3D1
Jom 2008/9/12 01:48
1.
原帖由 Jom 於 2008-9-9 00:45 發表
所以咪叫阿水攞返佢位璧球女神玉照照做一次錄好再post上網,人家璧球女神唔驚就有鬼.咁衙差向來唔理呢類野,但一話有人喊驚,的佢去問吓話就難免啦.... ...

2.
我一向不愛被拍照,我當然亦著他把照片刪掉.

阿水,
老花真係要去配眼鏡,白內障又真係宜早治架
weakest 2008/9/12 02:25
如果真係用璧球女神玉照拍一次, 一個唔覺意, 洗爛咗佢張珍藏玉照, 啊抽水發老脾點算啊??
Jom 2008/9/12 02:29
print一張出黎拍,print多一張出黎俾佢拍完之後帶返屋企得閒索吓都應讓得掛.
抽刀斷水 2008/9/12 10:47
無真人對手就唔拍,呢個係我從事藝術工作既底線。
Jom 2008/9/12 11:08
嗱,你咁講就另一件事,拍唔拍都好,配番副老花鏡同時去醫醫白內障先講.以下既網址幫到你:

眼鏡88 : www.optical88.com

奧比斯: www.orbis.org.hk

另,小弟誠邀阿花姑及秀雲姨的玉照作拍攝之用,我相信兩位若然借出,阿水即會乖乖埋位真情流露.百謝.
weakest 2008/9/13 01:05
而家抽水多多籍口, 即係你條橋唔work wor....都唔知係唔係接受唔到佢張珍藏玉照洗爛咗, 見到璧球女神"散收收"的模樣wor...咁樣, print多一張的話, 不如找張唔會洗爛的俾佢好過啦...如果唔係, 你睇抽水而家點吖...
Jom 2008/9/13 01:51
算啦,咁阿水哥又經已set咗個底線,家吓咪唯有等阿花姑同秀雲姨既回覆,睇吓一人一步會唔會令阿水成為離家第一位coming out既宅男囉.
prussianz 2008/9/13 02:50
原帖由 Jom 於 2008-9-13 01:51 發表
算啦,咁阿水哥又經已set咗個底線,家吓咪唯有等阿花姑同秀雲姨既回覆,睇吓一人一步會唔會令阿水成為離家第一位coming out既宅男囉.

many a time b4 ,

i have suggested to issue a little press-issue for our family ,

but ,

he did not adOpt it

睇吓一人一步會唔會令阿水成為離家第一位coming out既宅男囉.

^
|
|
u better pray to Jesus for it , o'Jesus !!!

< [1] [2] 3

返回首頁 | 登錄 | 註冊