離教者之家

贖罪

< [1] [2] 3 > [4]
Step.King 2008/8/19 10:23
原帖由 沙文 於 2008-8-18 13:47 發表
若然我有辨法兩者兼得,都用來解决咗我嘅問題先啦,您都傻嘅

你看不出端倪嗎? 我不是說過"不享受, 就可以兩者兼得嗎?"
沙文 2008/8/19 10:38
我只識不主動、 不抗拒,連不負責都唔識,点識不享受渦?
Step.King 2008/8/19 12:11
原帖由 沙文 於 2008-8-19 10:38 發表
我只識不主動、 不抗拒,連不負責都唔識,点識不享受渦?

你練左不負責就可以揀你鐘意既女人
但練左不享受~我相信阿嫂唔會介意你娶多幾個師母既~~~你自宮啦~
prussianz 2008/8/19 14:35
原帖由 ctaya 於 2008-8-18 11:16 發表

我也沒有答案。

當我說"在我的右邊"時,意味着:

(1) 我是佔着一定的空間。

(2) 在我的右手邊有一空間,並非為我所佔。

如上帝是如基基所說,無時無處不在,那裏是衪的右邊呢? ...

o華 !!! [o甘[ 難] [言今心] gae [o野] 都 比 你  [言今心] 到,

你 都 真系 幾 ......... ......... o k , u know
沙文 2008/8/20 14:32
我自唔自宮都係一樣不享受咖啦,我從來都是秉持「亳不利己,專门利人」的服務態度做事
Step.King 2008/8/20 14:42
原帖由 沙文 於 2008-8-20 14:32 發表
我自唔自宮都係一樣不享受咖啦,我從來都是秉持「亳不利己,專门利人」的服務態度做事

所以你就提議耶穌係死前享受一下~~好一個吃裡扒外, 投奔他國的傢伙!
幸好朱婷妹子沒被你教壞~
沙文 2008/8/20 14:56
死前享受一下,佢本來都有咁打算咖啦,關我叉事?前一晚仲開咗大食會
Step.King 2008/8/20 15:35
原帖由 沙文 於 2008-8-20 14:56 發表
死前享受一下,佢本來都有咁打算咖啦,關我叉事?前一晚仲開咗大食會

咁唔通佢幫人洗腳唔抹腳都係享受?
沙文 2008/8/20 18:26
咁又唔係。雖則移鼠大聖吩咐落要彼此洗腳。
但現今信徒係唔聽佢支笛嘅 -- 用象徵式解經就甩身啦,边卵度會真係咁笨七咖?
Step.King 2008/8/20 20:33
原帖由 沙文 於 2008-8-20 18:26 發表
咁又唔係。雖則移鼠大聖吩咐落要彼此洗腳。
但現今信徒係唔聽佢支笛嘅 -- 用象徵式解經就甩身啦,边卵度會真係咁笨七咖?

邊個話冇~ 世上就係有咁笨七的人
後世效忠大聖子的國度裡
有就一七頭唱歌時唱到呻吟咁....以為可以扮叫床過骨~ 但無奈終為七頭的徒弟見義勇為地揭穿!
沙文 2008/8/21 11:31
非也非也。七頭一生皆以達爾文同Richared Dawins為榜樣,此二位偉人都係效忠大聖子的國度藉,咁緊係會跟尾啦
Step.King 2008/8/21 11:48
原帖由 沙文 於 2008-8-21 11:31 發表
非也非也。七頭一生皆以達爾文同Richared Dawins為榜樣,此二位偉人都係效忠大聖子的國度藉,咁緊係會跟尾啦

雨意清蘺劍!
七頭跟了偉人, 還是七頭~而且七頭還是入了大聖子國家國藉!
達爾文一生從沒信奉大聖子!反與大聖子為敵, 他死後更為大聖子門徒姦屍, 老屈佢信仰大聖子...可謂反基屆之烈士!
你點可以同達爾文相提並論? 同汪精衛、李登輝、岳不群為伍就有你份~

你有冇達爾文的偉大發現? 有冇死後比基基姦屍? 還沒有嘛~~所以你還是七頭!

沙文 2008/8/21 14:11
咁又唔係咁計啦,達爾文既被大聖子門徒姦屍,咁我就清白過佢啦。佢似七頭多啲
Step.King 2008/8/21 14:24
原帖由 沙文 於 2008-8-21 14:11 發表
咁又唔係咁計啦,達爾文既被大聖子門徒姦屍,咁我就清白過佢啦。佢似七頭多啲

拿~你又多一項罪名啦! 名為: 辱罵反基先烈!
達爾文之所以遭人老屈信仰大聖子, 是因為他人去仙去, 有口難言, 所以一直含恨九泉!
而你堂堂思劍門弟子, 四肢五官健全, 學識縱橫萬里!  卻甘於投效大聖子, 唱其國歌, 入其國藉, 納其國稅! 你還敢說你比佢清白???
沙文 2008/8/21 14:28
好似係您辱罵佢老人家被咩喎?
Step.King 2008/8/21 14:41
原帖由 沙文 於 2008-8-21 14:28 發表
好似係您辱罵佢老人家被咩喎?

我是辱罵姦佢屍的邪教徒! 即係你依家所效忠的聖子國度的子民
別轉移話題, 佢老人家的確比你清白!
沙文 2008/8/21 15:11
您話「他死後更為大聖子門徒姦屍」嘛,被姦之後,何得清白之軀呢?
Step.King 2008/8/21 18:50
原帖由 沙文 於 2008-8-21 15:11 發表
您話「他死後更為大聖子門徒姦屍」嘛,被姦之後,何得清白之軀呢?

就是因為信仰被強姦~原本係反教學者, 被屈成信奉大聖子! 邪教徒要佢死後先得逞! 所以佢比你清白!
邊似你, 還當盛年就走去效忠!
沙文 2008/8/21 19:02
達爾文幼青盛中老暮年都效忠忠於移鼠大聖的國家啦,係我兩倍
Step.King 2008/8/21 21:17
佢雖效忠移鼠大聖國, 但佢成功阻止到邪教擴展, 身在曹營心在漢, 足可以烈士之遇待之!
而師父你卻向大聖國奉獻青春金錢, 不要怨本官不給你機會, 你對抗邪教有何貢獻, 快快道來!
< [1] [2] 3 > [4]

返回首頁 | 登錄 | 註冊