離教者之家

N-1

[1] < [58] [59] 60 > [102]
沙文 2019/8/28 03:13
唔止。神父嘅sexual abuse includes but not limited to 放丁丁入年幼教友屎窟窿,係您自己話嘅。
beebeechan 2019/8/28 21:43
唔止。神父嘅sexual abuse includes but not limited to 放丁丁入年幼教友屎窟窿,係您自己話嘅。 ...
沙文 發表於 2019/8/28 03:13

咁同新教要離教有乜關閪
沙文 2019/8/28 22:05
信眾對神父失了信心就離教咖啦, 話名就哎唷弟兄,真係同您有親咩
beebeechan 2019/8/28 22:07
信眾對神父失了信心就離教咖啦, 真係同您有親咩
沙文 發表於 2019/8/28 22:05

1517年馬丁路德失信心同神父濫用春袋有乜關閪?
沙文 2019/8/28 22:08
神父濫用春袋令信眾對神父失了信心咯
beebeechan 2019/8/28 22:14
神父濫用春袋令信眾對神父失了信心咯
沙文 發表於 2019/8/28 22:08

神父濫用春袋近十年被廣泛報導,不過,又唔見出現一個德路丁馬既?
沙文 2019/8/28 22:19
1517已經出咗啦
beebeechan 2019/8/28 22:21
1517已經出咗啦
沙文 發表於 2019/8/28 22:19

1517既失信心, 同春袋濫用有關閪咩
beebeechan 2019/8/28 22:22
你依家正一係濫用春袋來狡辯
沙文 2019/8/28 22:25
回覆 1189# beebeechan

梗係有啦, 春袋濫用係任何時代都令信眾對神父失了信心嘅。
唔信您等多一千年再春袋濫用睇下。
beebeechan 2019/8/28 22:33
回覆  beebeechan

梗係有啦, 春袋濫用係任何時代都令信眾對神父失了信心嘅。
唔信您等多一千年再春袋濫用 ...
沙文 發表於 2019/8/28 22:25

原來神父濫用春袋唔係今時今日先有既問題,
要失信心都唔係今日先開始哩

教㑹2000年屹立不倒啵, 說明即使有神父春袋濫用了,
信眾信心都不會失
沙文 2019/8/28 22:42
Protestantism開張大吉而持續營業就係信眾信心都會失啦, 本來您地market share唔係咁細咖嘛
beebeechan 2019/8/28 22:50
Protestantism開張大吉而持續營業就係信眾信心都會失啦, 本來您地market share唔係咁細咖嘛 ...
沙文 發表於 2019/8/28 22:42

依家個 market share 好細咩?
拎啲數據出嚟睇睇
沙文 2019/8/28 23:05
-定細過加番抗議教啦,唔駛數據都計到
(x+y)>x實冇錯嘅
beebeechan 2019/8/28 23:07
-定細過加番抗議教啦,唔駛數據都計到
(x+y)>x實冇錯嘅
沙文 發表於 2019/8/28 23:05

y 可唔可以等如 0.....甚至係負數
沙文 2019/8/28 23:33
if 從此冇神父濫用春袋, 過一百幾廿年信眾對神父信心番黎就或者有機會
抽刀斷水 2019/8/29 10:23
講咁多,割鬼咗個春袋就咩信眾信心都返哂黎。
沙文 2019/8/29 15:37
用foreign object隊入去都得啫,您未玩過咩
抽刀斷水 2019/8/29 19:35
回覆 1199# 沙文

咩玩法?
沙文 2019/8/29 20:07
好似這位神父咁,為了紀念耶穌基督係木匠個仔,佢特意用木匙羹
https://www.santafenewmexican.co ... 2-2325faa88fd7.html

您可以因應個人喜好選用其他器具
[1] < [58] [59] 60 > [102]

返回首頁 | 登錄 | 註冊