離教者之家

要求罷免版主drsherlock

< [1] 2 [3] > [7]
方方土 2010/8/2 23:32
回復 19# 沙文

沙大哥,
我都支持你.  你我還有一 [添仔記] 的約會, 記得嗎?
Any time?  Any venue?  你話事, 我赴約, OK ?
Login 2010/8/2 23:38
回復 21# 方方土
我跟你的立場一樣,不過我的文筆寫不出來就是了
而且福生也是一個有才華的人,失去他們其中一個也是很大的損失啊
能夠心平氣和地解決事件,是大部分人所希望的吧
不如趁住這個機會,和平地一次解決以往累積的誤會吧
vincent123 2010/8/2 23:48
回復  龍井樹

樹哥,
我一向都好支持您, 您是知道的.
您敢言果斷, 每次反駁基言謬誤, 均一語中的, 如你離 ...
方方土 發表於 2010/8/2 23:27

哈哈哈哈哈
Alice 2010/8/3 00:14
回復 14# drsherlock

你和樹兄的誤會, 大家都不清楚.
但是, 說話要留有餘地, 尤其是, 如果你比他有才華, 就更要有點風度.

擁有聰明才學不一定得到支持.
方方土 2010/8/3 00:25
回復 25# Alice

兩位都同樣有才華, 堪誇一時瑜亮, [離教者之家] 缺一不可!
總之甚麼誤會也好, 大家不妨坐下來, 飲杯茶, 食個包.
vincent123 2010/8/3 00:30
回復  Alice

兩位都同樣有才華, 堪誇一時瑜亮, [離教者之家] 缺一不可!
總之甚麼誤會也好, 大家不妨坐下 ...
方方土 發表於 2010/8/3 00:25

叮走佢喇
Alice 2010/8/3 01:37
回復 19# 沙文

係呀, 全部都無聊, 好似蚊咁, 滋擾其他人.
Alice 2010/8/3 01:39
回復 26# 方方土

係呀, 如果不和好, 咁佢地兩個可以各有各傾.
龍井樹 2010/8/3 09:04
回復  龍井樹

你不同意我就不表態了,見諒。
請再看看版規總則關於罷免版主一題。 ...
抽刀斷水 發表於 2010/8/2 21:36

OK, 既然版規訂明罷免之會議過程內容保密, 那就轉到離教者之家管理委員會討論展開議程. 並且我收回以下言論:

回復  抽刀斷水

那好吧。我要重過新生活,不再要什麼離教者的身份,請把我的離教見證刪除。我過去曾 ...
龍井樹 發表於 2010/8/2 21:39

我一時火遮眼未有細讀版規,請網主見諒。
weiyan 2010/8/3 10:11
回復 24# vincent123

你只擔心沒有人和你下棋.
Alice 2010/8/3 10:25
你唸通左就好啦, 不應因為一個無關痛痒既人而放棄自己既權利.
抽刀斷水 2010/8/3 10:47
各版友都很關心事件,真是老懷安慰。

現由管理委員會投票表決吧,謝謝各位。
vincent123 2010/8/3 12:06
回復  vincent123

你只擔心沒有人和你下棋.
weiyan 發表於 2010/8/3 10:11

係呀
我黎喱度冇目的
淨捉棋
但係又水皮...
龍井樹 2010/8/3 12:17
回復 34# vincent123

水皮唔緊要, 最緊要有心. 你肯玩我一定陪你玩.
龍井樹 2010/8/3 12:20
回復 32# Alice

我唔係要保留權利, 我只係唔想影響其他唔關事既人.
weiyan 2010/8/3 12:36
回復 33# 抽刀斷水

有冇需要為投票結果禱告?不如約定個時間一齊祈禱lor?
龍井樹 2010/8/3 14:20
回復 37# weiyan

搞番堂離教者崇拜,有得諗喎...或者搞離教者得生團契丫?
weiyan 2010/8/3 14:45
回復 38# 龍井樹

就咁決定。
vincent123 2010/8/3 14:49
回復  vincent123

水皮唔緊要, 最緊要有心. 你肯玩我一定陪你玩.
龍井樹 發表於 2010/8/3 12:17

唔怕囧咩?
龍井樹 2010/8/3 14:56
回復 40# vincent123

你都唔怕我怕乜?
< [1] 2 [3] > [7]

返回首頁 | 登錄 | 註冊