離教者之家

基督教宣揚殉道,支持黑暴

[1] < [26] [27] 28 > [46]
leefeng 2023/8/22 09:54
回覆  leefeng

有google translate都仲るす るす 不絕,就係正死蠢爛屍先做得出。 ...
jimmychauck 發表於 20

你不るす嗎?不過你一樣係死蠢, 腐爛,攤屍,而且是一隻…

leefeng 2023/9/8 11:07
回覆  leefeng

有google translate都仲るす るす 不絕,就係正死蠢爛屍先做得出。 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/22 03:25

るす係話你隻癲狗太過嚕囌呀,死蠢!
你豆豉咁大既癲狗腦,想咁耐都答唔出的低智蠢狗!

jimmychauck

jimmychauck 2023/9/8 12:16
回覆 543# leefeng

什麼中文?
呀,狂犬病的dog黃jim只會打天朝中國人 ,又吠叫天朝中國人做廢老!
leefeng 發表於 2023/9/8 02:12

狂犬病的縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
leefeng 2023/9/8 12:41
回覆  leefeng

狂犬病的縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
jimmychauck 發表於 2023/9/8 12:16

I am 狂犬病的 jimmychauck
jimmychauck 2023/9/8 17:34
回覆 545# leefeng

神明DIOR移形換位?縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
leefeng 2023/9/10 23:13
回覆  leefeng

神明DIOR移形換位?縮頭烏龜。唔識答#117 #156咪唔識囉。
jimmychauck 發表於 2023/9/8 17:34

你隻jimmychauck雜種狗基督教徒黃屍黑暴反中亂港賣國賊,比狗更不如是地球垃圾!

jimmychauck 2023/9/10 23:17
回覆 547# leefeng

有啲人無力討論內容,實在使人很悶。
leefeng 2023/9/11 01:05
回覆  leefeng

有啲人無力討論內容,實在使人很悶。
jimmychauck 發表於 2023/9/10 23:17

同垃圾討論垃圾內容,的確使人很悶,而且作嘔!
#117 #156:
上流寄生族 2023/9/11 01:22
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/9/8 17:34
只不过是

唔得闲教训你
上流寄生族 2023/9/11 01:51
回覆  leefeng

DIOR13郎台胞也,身份矜贵,岂会与汝等基督教小人作口舌之争?

若你真真如此追究追求不知所谓的 “公义”,
那么,
请问尊驾阁下为什魔不追究基督教非常常常处处将不信者杀杀杀杀斩尽。。。。。。
证据确凿!!!
。。太多!!!
例,約書亞記 Joshua - 聖經全文(中文和合本) - 【a虫蛀:::几乎全是关于 ——▶ 将不信者 杀杀杀杀绝斩尽】從基督教畢業 (truthbible.net)
https://truthbible.net/online-bible-chi-Joshua.shtml
Jos 10:40 這樣約書亞擊殺全地的人、就是山地、南地、高原、山坡的人、和那些地的諸王、沒有留下一個.將凡有氣息的盡行殺滅、正如耶和華以色列的 吩咐的。
Jos 10:41 約書亞從加低斯巴尼亞攻擊到迦薩、又攻擊歌珊全地、直到基遍。
Jos 10:42 約書亞一時殺敗了這些王、並奪了他們的地.因為耶和華以色列的 神為以色列爭戰。
Jos 10:43 於是約書亞和以色列眾人回到吉甲的營中。
Jos 11:1 夏瑣王耶賓聽見這事、就打發人去見瑪頓王約巴、伸崙王、押煞王、
Jos 11:2 與北方、山地、基尼烈南邊的亞拉巴高原、並西邊多珥山岡的諸王.
Jos 11:3 又去見東方和西方的迦南人、與山地的亞摩利人、赫人、比利洗人、耶布斯人、並黑門山根米斯巴地的希未人。
Jos 11:4 這些王和他們的眾軍都出來、人數多如海邊的沙.並有許多馬匹車輛。
Jos 11:5 這諸王會合、來到米倫水邊、一同安營、要與以色列人爭戰。
Jos 11:6 耶和華對約書亞說、你不要因他們懼怕.明日這時、我必將他們交付以色列人全然殺了.你要砍斷他們馬的蹄筋、用火焚燒他們的車輛。
Jos 11:7 於是約書亞率領一切兵丁、在米倫水邊突然向前、攻打他們。
Jos 11:8 耶和華將他們交在以色列人手裡、以色列人就擊殺他們、追趕他們到西頓大城、到米斯利弗瑪音、直到東邊米斯巴的平原、將他們擊殺、沒有留下一個。
Jos 11:9 約書亞就照耶和華所吩咐他的去行、砍斷他們馬的蹄筋、用火焚燒他們的車輛。
Jos 11:10 當時約書亞轉回奪了夏瑣、用刀擊殺夏瑣王.素來夏瑣在這諸國中是為首的。
Jos 11:11 以色列人用刀擊殺城中的人口、將他們盡行殺滅.凡有氣息的沒有留下一個.約書亞又用火焚燒夏瑣。
Jos 11:12 約書亞奪了這些王的一切城邑、擒獲其中的諸王、用刀擊殺他們、將他們盡行殺滅、正如耶和華僕人摩西吩咐的。
日尼利亞航空2120號班機空難,空中著火吞噬機身,261人【a虫蛀 - 大多数,是,伊斯兰教】難逃火海【空難事件】
...
dior13dior13 發表於 2023/9/7 22:31
jimmychauck 2023/9/11 04:26
回覆 549# leefeng

連口中的垃圾你也沒有內容去回覆,確實比垃圾更垃圾,以後少來灌水洗版賴死唔走。
jimmychauck 2023/9/11 04:38

回覆 551# 上流寄生族
你拎共產黨幾十年前嘅野來挑釁做乜春?居心何在?
leefeng 發表於 2023/9/11 06:43

我一提8964就有人話幾十年前,啲幾千年前歷史我唔知你講黎做乜。
jimmychauck 2023/9/11 04:39
回覆 550# 上流寄生族

咁忙去傳離教吖笨,上黎做鍵盤戰士?
leefeng 2023/9/11 06:12
回覆  leefeng

連口中的垃圾你也沒有內容去回覆,確實比垃圾更垃圾,以後少來灌水洗版賴死唔走。 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/11 04:26

你件死雜種賴皮狗真是不知羞恥,
你jimmychauck在此被咁多會員屌,都一樣死蛇爛蟮面皮幾尺厚夾住條尾賴死唔肯滾疍?
問埋啲垃圾心理變態問題,又死纏爛打要人回應你?
你精神病去叫你耶穌召你上天國啦!
你是垃圾就滾回你個垃圾場去等你件垃圾屍體瓦解吧啦!
垃圾歸垃圾,你個腦係屎桶始終係只能裝屎!
目前個個見到灌水洗版賴死唔走係你jimmychauck,你冇尐尐羞恥心架咩?
無恥到咁既地步,真是令人大開眼界!
想傳黑暴歪理?滾啦!
想傳基督教黑暴歪理?滾快啲啦,死垃圾死雜種賴皮狗jimmychauck!

.
leefeng 2023/9/11 06:28
回覆  上流寄生族

咁忙去傳離教吖笨,上黎做鍵盤戰士?
jimmychauck 發表於 2023/9/11 04:39

你jimmychauck係教徒,明明在此傳教既人係你,呢度個個見到!
邊L個係鍵盤戰士呢?
成個黑暴黃屍人板,作假,自己做咗又賴話人地做?
你jimmychauck是人渣垃圾,天天在此講大話,你配做中國人?雜種狗有得你做!
不知羞恥為何物的死雜種狗契弟垃圾癈物,死返垃圾場焚化爐啦!

你愛好和平唔嗌係你嘅事,我鍾意嘲9藍屍係我嘅事。以各種言語顯出佢嘅無知無能就係我目的,而宜家咪出左效果囉,你見佢回到#117 #156呢啲簡單問題咩?

黃絲藍絲咩水平同一個人鍾唔鍾意嗌交冇關係。黃絲有分和理非同勇武。我上唔到場幫勇武,我就喺可以打嘅場打。美國住香港住日本住英國住法國住一樣可以黃可以藍可以蠢可以無知,咁fixate喺人地住邊到做乜?於討論有幫助?
jimmychauck 發表於 2023/8/1 20:00
jimmychauck 2023/9/11 12:12

回覆 556# leefeng

傳離教嘅又唔係我。
忙嘅又唔係我。
你咁忙就唔好賴死唔走啦,正一ONL79。字都唔識出乜黎獻醜?

好暴力呀,打官司呀
好暴力呀,打波呀
好暴力呀,打電話呀
你以後有個打字嘅都唔好俾我見到你做呀。

你外國人唔知道唔知路乜L柒都唔知就唔好妄議中國內政。我係中國人係港共中共話嘅,你契弟中國藉都冇就未有資格出聲,出聲就正契弟。
leefeng 2023/9/11 12:29
回覆  leefeng

傳離教嘅又唔係我。
忙嘅又唔係我。
你咁忙就唔好賴死唔走啦,正一ONL79。字都唔識出乜黎 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/11 12:12

你隻jimmychauck不知羞恥為何物的死雜種狗契弟垃圾癈物,死返垃圾場焚化爐啦!
你反中又冒認係中國人,知唔知醜,呀,唔記得,畜生篤屎又點會知醜呢?
你係全離教人的契弟,你再還口出聲就正畜生死雜種契弟垃圾癈物,狗屎Jim!
你賴死冒認做中國人會影衰啲人類同畜生,因為你連畜生也不如,食碗面反碗底的賣國賊雜種一隻,食屎啦你!
你jimmychauck 只配做我個契弟個契弟個契弟果隻狗屙果篤屎!

.
jimmychauck 2023/9/11 14:11
回覆 558# leefeng

連中國人都唔係嘅人喺到狗吠
旁觀者 2023/9/11 23:46
回覆  leefeng
你契弟中國藉都冇就未有資格出聲,出聲就正契弟
jimmychauck 發表於 2023/9/11 12:12

你係"中國藉"?
jimmychauck 2023/9/12 05:37
回覆 560# 旁觀者

回覆 273# 旁觀者

我係中國人係客觀事實,政府說了算,並不用你厚了臉皮說三道四。如果我冇中國藉麻煩你即刻同英國政府講聲,我呢啲無國藉BNO持有者即刻入英藉。
jimmychauck 發表於 2023/9/2 05:25

你的閱讀理解比下流更為不堪。
[1] < [26] [27] 28 > [46]

返回首頁 | 登錄 | 註冊