離教者之家

個個牧師真有錢!

< [1] 2 [3] > [10]
旁觀者 2024/8/10 23:28
拉低哂佢地既水平
beebeechan 發表於 2024/8/10 02:48

你就拉低「哂」 本網嘅水平嘞。
beebeechan 2024/8/11 00:17
你就拉低「哂」 本網嘅水平嘞。
旁觀者 發表於 2024/8/10 23:28

咁你用啲「屎忽窿」墊高囉
上流寄生族 2024/8/11 00:47
咁你用啲「屎窿」墊高囉
beebeechan 發表於 2024/8/11 00:17
尔个屎窟窿,果然「屎窿」,常常长长久久就像中国台湾省的赖屎德【大汉奸】那魔样忽然濑
leefeng 2024/8/12 02:24
咁你用啲「屎忽窿」墊高囉
beebeechan 發表於 2024/8/11 00:17

「屎忽窿」要基督教徒先舔乾淨才可以用。
leefeng 2024/8/12 02:31
嗰面 Union Jack , 有藍有紅, 冇黃.....岩你
beebeechan 發表於 2024/8/10 04:45

紅色擋煞,藍色正氣,可以驅邪縛魅保命護身. 智慧明淨心神安寧. 三魂永久魄無喪傾!

英國佬歐洲佬只要全部轉信佛道儒,咪唔使今日一鑊粥囉!

.
jimmychauck 2024/8/13 19:00
回覆 26# leefeng

共產黨佛道儒都唔信,唔怪得仆直。你唔好咁閙共產黨啦,人地係你米飯班主。
賓士賓利都唔識分真係笑死人,爛屍眼光見識係咁窄㗎啦,其他野唔識,出黎丟人現眼就識。
leefeng 2024/8/14 00:17
回覆  leefeng

共產黨佛道儒都唔信,唔怪得仆直。你唔好咁閙共產黨啦,人地係你米飯班主。
賓士賓利都唔識分真係笑死人,爛屍眼光見識係咁窄㗎啦,其他野唔識,出黎丟人現眼就識。
jimmychauck 發表於 2024/8/13 19:00

你識賓士賓利,不過你有得揸咩?
你揸乜野車講黎聽下。
我真係唔識賓士賓利,因為冇得揸,
只有水水地一架BMW, 一架Tesla,一架GMC ACADIA AT4。

共產黨的確唔信佛道儒,不過佛道儒又䦕到通街都係啵?
基督教呢?
先拆十字妖架,慢慢来,再拆妖堂!

leefeng 2024/8/14 02:09

基督教在中國殺人,搶地,強姦, 賣鴉片毒害中國人,引八國聯軍打中國,迫中國割地賠錢,害中國喪權辱國,基督教還厚臉皮無恥下流賤格來中國傳教?中共只燒拆個死人十字架已經好忍氣了!
雜種邪教應該徹底消滅,渣都唔好剩!

最美麗的風景線!

beebeechan 2024/8/14 02:14
呢啲風景又靚唔靚?

leefeng 2024/8/14 02:27
呢啲風景又靚唔靚?
beebeechan 發表於 2024/8/14 02:14

唔錯啵,拆個細,起個大!

上流寄生族 2024/8/14 02:35
回覆  leefeng

賓士 ...
jimmychauck 發表於 2024/8/13 19:00
國內翻譯最準確,奔馳,
奔ben
馳z
同benz【德文】接近
上流寄生族 2024/8/14 02:39
回覆  leefeng

共產黨佛道儒都唔信,唔怪得仆直。你唔好咁閙共產黨啦,人地係你米飯班主。賓士賓利都唔識分真係笑死人,爛屍眼光見識係咁窄㗎啦,其他野唔識,出黎丟人現眼就識。

唔怪你仆直。快快快仆街

benz讀成
賓士,

真係笑死人,基屍眼光見識係咁窄㗎啦,其他野唔識,出黎丟人現眼俾人丟你螺母就識。
beebeechan 2024/8/14 02:52
唔錯啵,拆個細,起個大!
leefeng 發表於 2024/8/14 02:27

你呢條白痴仔真係一巴打落啲幹部到......要整治下你先得。
幹部就係話像「太大」唔安全要拆.....
你就話「拆個細,起個大!」....擺明剝幹部棚牙! 篤穿咗「太大」唔係拆既真理由嚟。係後面有陰毛
leefeng 2024/8/14 03:28
你呢條白痴仔真係一巴打落啲幹部到......要整治下你先得。
你就話 ...
beebeechan 發表於 2024/8/14 02:52

「太大」係你隻基督教「寒冬」說的。
是幹部一巴打落你隻基督教棚牙,把你基督教拆骨煎皮!

leefeng 2024/8/14 03:39
你就話 ...
beebeechan 發表於 2024/8/14 02:52

一巴打你條白痴佬
世界最大最高的佛像

你個耶稣都有一個全球最倒霉的雕像架,呢,年年俾雷劈果個。

jimmychauck 2024/8/29 20:21
共產黨的確唔信佛道儒
leefeng 發表於 2024/8/14 00:17

你認左共產黨仆直,自己冇知識咪得,講咁多其他乜叉做乜野?

我住五千尺花園洋房養番狗又要攞黎壓你咩戇鳩?你收咁多共產黨錢唱衰我,有錢買一兩架錢七有咩出奇?爛屍粉紅要FF,返微博小紅書咪得。
beebeechan 2024/8/29 22:50
「太大」係你隻基督教「寒冬」說的。是幹部一巴打落你隻基督教棚牙,把你基督教拆骨煎皮!

...
leefeng 發表於 2024/8/14 03:28

你呢條真係白痴仔,
你拎個中原大佛出嚟威,
咪正好引証咗「擺明剝幹部棚牙! 篤穿咗「太大」唔係拆既真理由嚟。係後面有陰毛」呢句話係無講錯囉。
beebeechan 2024/8/29 22:54
.
共產黨的確唔信佛道儒
leefeng 發表於 2024/8/14 00:17

不過地方幹部就落力參與建「大大的」佛, 打造5A景區, 收門卷。
其他無油水分到的寺, 一律禁佛像
beebeechan 2024/8/29 22:59

天主教, 在中國也分地上的, 地下的。
看來, 佛教, 也分「景區佛, 商業佛」和「深山佛」

前者唔係修行既地方嚟
leefeng 2024/8/30 00:02
天主教, 在中國也分地上的, 地下的。
看來, 佛教, 也分「景區佛, 商業佛」和「深山佛」

前者唔係修行既地 ...
beebeechan 發表於 2024/8/29 22:59

天主教, 在中國的確是分明面反中仇共的,或暗里反中仇共的。
天主教又或者明面扮道貌岸然的,背里强奸殺人的。
< [1] 2 [3] > [10]

返回首頁 | 登錄 | 註冊