離教者之家

【轉載】禽獸傳教士

< [1] 2 [3] > [4]
jimmychauck 2024/9/9 04:04
回覆 21# 旁觀者

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。
咩罸兩百萬?罸咩?保釋金額黎㗎,罸你個頭呀。
最犀利係話,法庭上,女死者向陪審團提交自己收集到嘅鐵證。
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

你除左無中生有,仲係盲㗎。證據我第一回已經講晒,你一星半點睇唔到。
由此可見,我冇任何野需要向你說明或證明。
大把野都博大精深,你見識有限就少啲出黎獻醜。我有證有據向你指出晒內容中嘅錯漏百出,你有料就答,冇料就過主。
你一二唔答,我就唔洗答三嘅。
旁觀者 2024/9/10 02:32
憑你放屁就係證據﹖
jimmychauck 2024/9/10 03:26

回覆 23# 旁觀者

冇錯呀,我放個屁都有證有據過你啲癈噏,你來聞呀?
旁觀者 2024/9/10 22:10
你以前够話唔答你爺爺,結果如何呢﹖
jimmychauck 2024/9/11 00:46
回覆 25# 旁觀者

你答唔到一二咪認左佢囉,講東講西做乜?
旁觀者 2024/9/11 22:46
講東講西一向係你噃。
    係嘞,你還未答應踩五步蛇、黑曼巴蛇呢。
jimmychauck 2024/9/12 04:43

回覆 27# 旁觀者

加埋入無中生有先。
你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。

第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)
jimmychauck 發表於 2024/9/8 10:58

第三又其實冇野要答,又唔係未答過,我唔明你日日鳩噏做乜,定係你老人癡呆發作?

不如考埋你?事主咩名呀?噏唔噏得出呀?你揾唔揾到資料呀?
jimmychauck 發表於 2024/9/7 05:19

你個癈柴隨時連事主個名都未噏得出,冇知識就少啲出黎獻世出醜啦。書就唔讀,啲19油管就信到十足。
旁觀者 2024/9/12 22:40
回覆  旁觀者
你個癈柴除時連事主個名都未噏得出
jimmychauck 發表於 2024/9/12 04:43

字都未識,要你答問題真係難咯。
jimmychauck 2024/9/12 22:50
回覆 29# 旁觀者

唔識答咪算,左推右推老漢推車呀。
旁觀者 2024/9/12 23:09
答下你敢唔敢踩五步蛇、黑曼巴蛇先啦!
jimmychauck 2024/9/13 00:00
回覆 31# 旁觀者

你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?
旁觀者 2024/9/13 23:02
jimmychauck 2024/9/13 23:18

回覆 33# 旁觀者

你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?我以前都答過你啦,你老人癡呆發作就食藥啦。
旁觀者 2024/9/15 00:35
jimmychauck 2024/9/15 05:12

回覆 35# 旁觀者

我以前都答過晒你啦,你老人癡呆發作就食藥啦。

你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?

咩男友叫女死者去做舞女,如果唔係,男友冇錢養唔起佢。大佬呢啲係1999電影喜劇之王橋段黎㗎,連對白都一樣,一聽就知抄返黎作故啦。你識野少,可以問人㗎嘛。
仲話陪審團不是被告好友就是生意夥伴,當人地美國司法制度同檢方死㗎?檢方可以voir dire揀陪審團㗎。

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。
第三,我睇完啲經文,冇問題,如你覺得有問題你闡述一下(你以為我估唔到你講乜咩,你又以為我估到你講乜咩)

jimmychauck 發表於 2024/9/8 10:58
旁觀者 2024/9/15 21:19
「懂邏輯咪知你果啲係偽問題囉」。
   答下個細路為啥要剝光豬先啦。
leefeng 2024/9/16 00:58
回覆  leefeng

你連仆直個仆字都唔識,都話人寫錯字啦;旁觀者連個耶字都唔識寫。你自證緊你兩個精神病? ...
jimmychauck 發表於 2024/9/8 04:21

依家寫清楚啲,你做鸭俾人扑,你想扑個客偷錢,結果俾客拗斷你手腕,打你成背藤條痕,一脚踢你仆街食咗篤狗屎(咪拾人牙慧呀,死曱甴)

jimmychauck 2024/9/16 05:35
回覆 37# 旁觀者

我以前都答過晒你啦,你老人癡呆發作就食藥啦。

你答唔到一二咪認左佢囉,一二都未講叫乜野人地答三?講東講西做乜?有料就答,冇料就過主。日日鳩噏做乜柒啫?強迫症呀?你闡釋左問題未?

如果呢啲水平嘅故仔,推翻法庭結論、錯漏百出,你都可以信,其實都完全反映你嘅水準。

首先,你轉移了話題,到底你是否承認你所引的油管片無中生有,或資訊不正確,或錯漏百出?
第二,錯謬百出一詞是否錯漏百出,你無需迴避問題,坦坦蕩蕩回答一下。

jimmychauck 2024/9/16 05:36
回覆 38# leefeng

你連仆直個仆字都唔識,都話人寫錯字啦,自證自己精神病?
唔識我問題講東講西就過主啦。
leefeng 2024/9/16 07:48
回覆  leefeng

你連仆直個仆字都唔識,都話人寫錯字啦,自證自己精神病?
唔識我問題講東講西就過主啦。 ...

jimmychauck 發表於 2024/9/16 05:36

我依家扑濕你个死人頭,一脚踢你隻癫狗jimmychauck仆街!

的確冇人識你啲歪理廢問題,因為你個心又黑又爛又雙標,語無倫次。
你呢隻癲狗做鴨都做得衰過人,怕你冇命過主!
咪次次重複你果幾句死人講既廢話,想向大家表演你冇料冇墨水? (咪抄呀)

.
< [1] 2 [3] > [4]

返回首頁 | 登錄 | 註冊