離教者之家

畜生邪教2

< [1] [2] 3 > [4]
旁觀者 2024/6/7 22:27
回覆  旁觀者
你信定唔信呀?
唔好不停迴避回答啦。
jimmychauck 發表於 2024/6/6 20:58

你爺爺都唔知你噏乜,九唔搭八。話你基督妖徒有精神病真冇錯!
jimmychauck 2024/6/7 22:38
回覆 42# 旁觀者

你從來都唔明人地講乜,收皮返鄉下練書法啦。一兩隻字就識認,理就狗屁不通,從來係你水平。
旁觀者 2024/6/7 22:55
聽到未呀旁觀,殘害係益L你呀,沙文都咁話呀,讀多啲書啦。
jimmychauck 發表於 2024/6/6 22:43

Gay督妖徒用屁眼看世界,「殘害係益L你」,你就去「受益」吧!
讀多的書啦,呢段文言文懂唔懂吖︰
    「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡……新婦至,必先與牧師宿,曰聖揄羅福……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」
    記得娶老婆時,叫個「牧師」來屋企吖。
jimmychauck 2024/6/8 04:38
回覆 44# 旁觀者

凡是講理你必迴避,日L日讀古文自己就唔識用古文講,正一巨嬰。講殘暴血腥又唔敢應唔敢認,每次都只係最後轉換話題。你都冇招㗎啦,收皮返鄉下練書法啦。
沙文 2024/6/8 05:48
回覆 45# jimmychauck
He does’t need to 返鄉下練書法
呢度都有
    https://www.sinovision.net/home/ ... 7812/id/327917.html
正如隆胸does’t need to搵醫生, 買六合彩都得
jimmychauck 2024/6/8 16:13
做架兩定乜呀你,隆胸does’t need to搵醫生又係你新發明?
旁觀者 2024/6/8 16:23
回覆  旁觀者
凡是講理你必迴避,日L日讀古文自己就唔識用古文講,正一巨嬰。講殘暴血腥又唔敢應唔敢認,每次都只係最後轉換話題。你都冇招㗎啦,收皮返鄉下練書法啦。
jimmychauck 發表於 2024/6/8 04:38

重唔够殘暴血腥﹖阿柒頭,呢啲都係講緊你自己,你冇嘢叻,最叻係撒潑耍賴!
jimmychauck 2024/6/8 16:37
回覆 48# 旁觀者

回覆 28# 旁觀者

「弟兄要把弟兄、父親要把兒子,送到死地。兒女要與父母為敵,害死他們。」《馬太》10:21

冇錯呀,不信嘅人殘害信嘅人,真係好血腥殘暴。
...
jimmychauck 發表於 2024/6/6 20:58

你狗屁不通從來唔明人講乜,關我叉事
旁觀者 2024/6/8 17:22
狗屁不通就關你事!
jimmychauck 2024/6/8 18:58
回覆 50# 旁觀者

個個都見到邊個狗屁不通,你少膽心。
沙文 2024/6/8 19:33
做架兩定乜呀你,隆胸does’t need to搵醫生又係你新發明?
jimmychauck 發表於 2024/6/8 00:13

你講得真係親切, 我細個睇粵語長片裏面嗰啲爛仔真係好鍾意咁樣話人㗎

jimmychauck 2024/6/9 04:44
回覆 52# 沙文

沙文 2024/6/9 05:19
係呀,您都知基礎真係好緊要,所以常常練習重溫。磐石一定係最下邊。
旁觀者 2024/6/9 22:36
回覆  旁觀者
個個都見到邊個狗屁不通,你少膽心。
jimmychauck 發表於 2024/6/8 18:58

啱!個個都見到你狗屁不通!你爺爺何來擔心﹖
jimmychauck 2024/6/10 08:06
回覆 54# 沙文

我都好少辱罵人㗎,全部都係按事說事,你鍾意咪舉吓例囉。幅圖係話你只能做到批評語氣,算做唔高明,不過都同你平時人設差不多。
沙文 2024/6/10 21:05
回覆 56# jimmychauck

係嘅係嘅, 你先至係磐石,耶穌都唔會咁話我啦
beebeechan 2024/6/10 21:09
回覆  jimmychauck

係嘅係嘅, 你先至係磐石,耶穌都唔會咁話我啦
沙文 發表於 2024/6/10 21:05

耶穌叫你呢啲係:跌咗落床下底既一枚五毛子......
沙文 2024/6/10 21:14
耶穌大L把錢,我都知自己賤個地底泥, you don’t have to remind me.
beebeechan 2024/6/10 21:21
耶穌大L把錢,我都知自己賤個地底泥, you don’t have to remind me.
沙文 發表於 2024/6/10 21:14

經上係話不論你幾賤, 耶穌都會搵你, 搵到你個賤貨時都會開香檳, 鋸牛扒慶祝。

先知區瑟亞都用十五塊銀錢,一『荷默爾』零一『肋特客』大麥,把去咗做雞的老婆再買回來

耶穌唔會因為你賤唔要你, 係你唔要耶穌啫
沙文 2024/6/10 21:29
雖然我咸濕, 我係失了味的鹽
鹽若失了味,可用什麼使它再鹹呢?它再毫無用途,只好拋在外邊,任人踐踏罷了。
< [1] [2] 3 > [4]

返回首頁 | 登錄 | 註冊