離教者之家

【轉載】上帝選民的軍隊

[1] < [3] [4] 5 > [6]
dior13dior13 2024/6/25 22:54
回覆 80# leefeng

旁觀者 2024/6/26 01:20
回覆  旁觀者
仿佛玩屎忽係你最厲害的論點一般。不過大概也是。
jimmychauck 發表於 2024/6/24 23:56

玩屎窟屁眼教主最耍家,阿柒頭,你冇半點智慧領悟真理,爺爺不過提醒你而已。
jimmychauck 2024/6/26 05:40
回覆 83# 旁觀者

版主我不記得是甚麼時候開始出現的。面對不斷希望提高他們質素的離教者,祝他好運。
jimmychauck 發表於 2013/6/17 22:11
旁觀者 2024/6/26 21:04
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
jimmychauck 2024/6/26 22:03
回覆 85# 旁觀者

到底你舉得到例子未?講咁耐都不舉?
leefeng 2024/6/27 08:42
回覆  leefeng
dior13dior13 發表於 2024/6/25 22:54

旁觀者 2024/6/27 23:05
回覆  旁觀者
到底你舉得到例子未?講咁耐都不舉?
jimmychauck 發表於 2024/6/26 22:03

你盲(口架)!
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
jimmychauck 2024/6/27 23:53
回覆 88# 旁觀者

唯有當你不舉。
leefeng 2024/6/28 00:02
回覆  旁觀者

唯有當你不舉。
jimmychauck 發表於 2024/6/27 23:53

你唔識字,返去執牛屎啦!
jimmychauck 2024/6/28 00:13
回覆 90# leefeng

版主我不記得是甚麼時候開始出現的。面對不斷希望提高他們質素的離教者,祝他好運。
jimmychauck 發表於 2013/6/17 22:11
leefeng 2024/6/28 01:02
回覆  leefeng
jimmychauck 發表於 2024/6/28 00:13

你呢個三角被人放咗你入基層,但你質素差,又盲,睇唔到就四處追問,正白痴仔!
你唔識字,大家有眼見咯,不用一次又一次出醜來娛樂大家既啵!
版主都一早答咗你架啦:「凡進教者,或為財利所誘不克自持,或以狂病未瘳失其本性,或姦民倚為聲勢,或犯罪求為系援。 」
你思覺失調,自以為是,都係死症,你都係返去舊時果度,咪四處害中國香港人啦!

.
jimmychauck 2024/6/28 01:50
版主都一早答咗你架啦:「凡進教者,或為財利所誘不克自持,或以狂病未瘳失其本性,或姦民倚為聲勢,或犯罪求為系援。 」.
leefeng 發表於 2024/6/28 01:02

各位留意啦,
【他們完全背離了宗教的主旨】是原文轉載,
這隻jimmychauck竟然看出了個「以為是本人寫的」?
leefeng 發表於 2024/6/26 00:53

果句係鄭觀應講㗎喎,唔知你係咪眼盲?

你又無中生有誣蔑網主講過乜乜乜,你知唔知醜?思覺失調?自以為是?都係死症?
咁你又有冇證據我係凡裡面嘅乜乜乜?定係鄭觀應對我無中生有?

或者,你原來係唔洗認同任何自己所引述嘅癈文,或為其負責。.
jimmychauck 發表於 2024/6/26 02:10

你都仲未答,一個人對自己引述嘅文字有冇責任,到底有定冇呀?問親你都唔識答,我啲問題咁難咩?

人地網主好地地同我有來有往問問答答答到㗎喎,你就係比不上網主㗎啦,可唔可以唔好差咁遠?

你一日到黑喺最底果一兩層打滾,又不能舉,又唔識討論,返鄉下收皮啦。
旁觀者 2024/6/28 20:52
回覆  旁觀者
唯有當你不舉。
jimmychauck 發表於 2024/6/27 23:53

記得時刻高舉屎窟吖,否則「救主」驟然「復臨」,你再脫褲子,時間稍久,主生命之根謝咗,這罪你擔當得起﹖
jimmychauck 2024/6/28 22:27
回覆 94# 旁觀者

玩屎忽自己返鄉下屋企玩飽佢。
leefeng 2024/6/29 00:11
果句係鄭觀應講㗎喎,唔知你係咪眼盲?

你又無中生有誣蔑網主講過乜乜乜,你知唔知醜?思覺失調?自以為是?都係死症?
咁你又有冇證據我係凡裡面嘅乜乜乜?定係鄭觀應對我無中生有
jimmychauck 發表於 2024/6/28 01:50

原來鄭觀應是認識你的,他對你無中生有???
你精神病十分明顯,真是死症! !

.
leefeng 2024/6/29 00:21
你一日到黑喺最底果一兩層打滾,又不能舉,又唔識討論,返鄉下收皮啦。
jimmychauck 發表於 2024/6/28 01:50

你叻到【食碗底反碗面】,又能舉尾,吹到咁大,面皮的確有七層厚!
你冇鄉下返,可以返舊時果度,咪黏飲黏食貴晒香港啲米!

.
jimmychauck 2024/6/29 01:29
回覆 96# leefeng

原來鄭觀應唔認識我,都識講我凡乜凡物,係識未卜先知定無中生有?
旁觀者 2024/6/29 22:30
回覆  旁觀者
玩屎忽自己返鄉下屋企玩飽佢。
jimmychauck 發表於 2024/6/28 22:27

玩屎窟係屁眼教主同基督妖徒嘅絕活,與你爺爺無關。
jimmychauck 2024/6/30 05:56
回覆 99# 旁觀者

從來只見你講屎忽,睇咁耐聖經我都未見過。講左唔認從來係你一貫作風。屎忽嘅野,當然還返俾屎忽旁。
leefeng 2024/6/30 06:21
回覆  leefeng

原來鄭觀應唔認識我,都識講我凡乜凡物,係識未卜先知定無中生有? ...
jimmychauck 發表於 2024/6/29 01:29

你根本唔識字,無中生有【食碗底反碗面】,無中生有要正字求解,「憤」「奮」不分,上來獻醜?收皮啦!
[1] < [3] [4] 5 > [6]

返回首頁 | 登錄 | 註冊