離教者之家

聖經=性經

< [1] 2
beebeechan 2020/2/6 08:59
不過根據通識:耶穌從個女人子宮出得來,個女人已經唔可以叫處女喇!
leefeng 發表於 2020/2/6 08:46

係咪你老婆後生騎單車時凳裂咗塊膜就唔算係處呢?
佢俾單車凳破咗處,你就係著二手鞋拿?

你既正確性知識都好疲弱下囉。 多啲跟老師我學野喎
beebeechan 2020/2/6 09:01
耶穌的兄弟姐妹 在《馬可福音》及《馬太福音》中,記載了耶穌有四個兄弟,他們的名字分別是雅各、約西、 ...

leefeng 發表於 2020/2/6 08:10

你又唔留心老師既發言, 每一帖都使你獲益㗎

#14, 黑社會靚唔係大佬前大佬後㗎咩。。。
你扮盲, 或是扮襲了?

白痴瘋, 你都唔係浪得虛名架, 實至名歸
beebeechan 2020/2/6 09:30
耶穌的兄弟姐妹 在《馬可福音》及《馬太福音》中,記載了耶穌有四個兄弟,他們的名字分別是雅各、約西、猶大、西門。 此外,他還有幾個妹妹,但是沒有被清楚的寫出來。

你又扮盲了?
leefeng 發表於 2020/2/6 08:10

剛剛無幾耐前, 你個同類就講:

#39 最近經驗表明,信耶穌不如信觀音(見#1及#29樓帖)
移鼠吹牛就有超能力,佢講嘅嘢有邊一樣真﹖
旁觀者 發表於 2020/2/6 01:46

妖, 你兩件野打完交先番嚟同我講哩

一時無句真, 一時真過林亞珍
beebeechan 2020/2/6 09:38
再者,馬利亞通姦生完一件耶穌之後,食髓知味,
先至會再繼續攪野才有後面的幾件仔女生出來既!

處女?末見過咁唔知醜既邪教,面皮厚到不知羞恥為何物,生了一大堆還配叫處女? !

見你咁鐘意挪經文來作準, 
咁經文只係話過四個人係耶穌兄弟, 無話係瑪利亞既仔啵。
你點可以夾硬話都係瑪利亞生既呢?
所以:『再繼續攪野才有後面的幾件』, 你都係斷估。

你老荳分分鐘有個仔唔係你亞媽生㗎哩。。。。得唔得先?
況且「兄弟」都唔係淨係指血緣上的兄弟。

至少我堂妹成日都叫我做亞哥
beebeechan 2020/2/6 09:46
舢舨充炮艇?

舢舨做得炮艇㗎

至少我碌野一懟出嚟, 兜口兜面咁射你, 
都打到你稀巴爛哩

唔信? 你擘大口試試我啲火力
旁觀者 2020/2/7 02:39
無話係瑪利亞既仔啵。
beebeechan 發表於 2020/2/6 09:38

妖書都講明話係瑪利亞既仔。講得出話係仔女就係仔女,若係堂兄妹,就講明係堂兄妹。BB仔,你淨識講「比喻」,有啲知識嘅,都知仔女係無可置疑。
    BB仔,你字都未識就開口埋口話教人,你嘅屁股神功,正常人都唔會學。留番俾「神父」去射啦。
leefeng 2020/2/7 03:44
舢舨做得炮艇㗎

都打到你稀巴爛哩

唔信? 你擘大口試試我 ...
beebeechan 發表於 2020/2/6 09:46

乜你都承認你件性母係舢舨充炮艇嗱?

性母充聖母!
leefeng 2020/2/7 03:50
舢舨做得炮艇㗎

都打到你稀巴爛哩

唔信? 你擘大口試試我 ...
beebeechan 發表於 2020/2/6 09:46

呢度有咁多位反基高手,
你beebeechan快D擘大個口,
等我地一眾大佬齊齊向準你個口射,咁多碌野一懟出嚟, 兜口兜面咁射鳩你, 一定保證打到你稀巴爛哩!
唔信? 你擘大口試試我們啲火力!!!

leefeng 2020/2/7 04:50
見你咁鐘意挪經文來作準, 
咁經文只係話過四個人係耶穌兄弟, 無話係瑪利亞既仔啵。
你點可以夾硬話都係瑪利亞生既呢?
所以:『再繼續攪野才有後面的幾件』, 你都係斷估。

你老荳分分鐘有個仔唔係你亞媽生㗎哩。。。。得唔得先?
況且「兄弟」都唔係淨係指血緣上的兄弟。

至少我堂妹成日都叫我做亞哥
beebeechan 發表於 2020/2/6 09:38

去基督教版問下咧,睇下果四件是不是耶穌兄弟啦!

你已經開始思考你件處女性母係淫婦嗱?
如果你個心有疑問,咁又有乜野證明不是馬利亞生呢?

性經冇話係耶穌堂兄弟啵,
如果性經講既野不可信,
咁你又信性經講你個耶穌係神?
同相信性經話中東淫婦係聖母咁呢?

白痴冇藥醫才會相信本性經是聖經!

.
leefeng 2020/2/7 04:55
剛剛無幾耐前, 你個同類就講:

#39 最近經驗表明,信耶穌不如信觀音(見#1及#29樓帖)

妖, 你兩件野 ...
beebeechan 發表於 2020/2/6 09:30

全部的論證都直指你件耶穌/性母/性經係:吹牛
乜有矛盾咩?

leefeng 2020/2/7 05:00
係咪你老婆後生騎單車時凳裂咗塊膜就唔算係處呢?
佢俾單車凳破咗處,你就係著二手鞋拿?

你既正確性知識都好疲弱下囉。 多啲跟老師我學野喎
beebeechan 發表於 2020/2/6 08:59

老師?老鼠就差不多啦!
破咗處唔一定會有仔,
有咗仔就一定唔會係處女,
唔識去揾個婦科專家問下咧!

.
leefeng 2020/2/7 05:19
你又唔留心老師既發言, 每一帖都使你獲益㗎

#14, 黑社會靚唔係大佬前大佬後㗎咩。。。
你扮盲, 或是扮襲了?

白痴瘋, 你都唔係浪得虛名架, 實至名歸
beebeechan 發表於 2020/2/6 09:01

你的精神病都好嚴重下!
如果叫大佬就可以當兄弟,耶穌應該最少有16個兄弟咧!
12+4
還未計馬利亞生果d女的所謂姐妹!
beebeechan 2020/2/7 08:43
你的精神病都好嚴重下!
如果叫大佬就可以當兄弟,
leefeng 發表於 2020/2/7 05:19

你都開始覺得你「精神病都好嚴重下」
既然『叫大佬』係唔可以係兄弟,
經上說耶穌的兄弟, 就是同老荳老母的親兄弟?

美軍既陸軍, 陸戰隊,連隊內成員, 個個都兄弟相稱㗎哩。。。

連登班曱甴又係互叫巴打㗎喎

武漢腦炎哩你。。。簡稱武腦
leefeng 2020/2/7 11:37
你都開始覺得你「精神病都好嚴重下」
既然『叫大佬』係唔可以係兄弟,
經上說耶穌的兄弟, 就是同 ...
beebeechan 發表於 2020/2/7 08:43

越撐越肉酸,
踎在離教咁耐,冇d長進?
老到唔曉睇帖?
乜我的意思『叫大佬』係唔可以係兄弟咩?
老到懵撚曬,亂噙一通當回應?
睇清楚先至回咧?
你咪一樣冚家武漢腦炎哩。 。 。簡稱beebeechan冚家武腦!
< [1] 2

返回首頁 | 登錄 | 註冊