離教者之家

基督教快去完成基督神蹟大我,去武漢!

< [1] 2
beebeechan 2020/1/31 13:11
通常同耶稣教猪狗類,已經好客氣咧!
leefeng 發表於 2020/1/31 12:07

唔使閘住閘住㗎喎
再粗卑啲哩....我無所謂㗎
leefeng 2020/1/31 13:47
其實你有無留意到年來你係到發帖,
其他反基,如抽水,沙文,甚至旁膠者...都無支持過你,連睬你都無,同 ...
beebeechan 發表於 2020/1/31 12:35

我反基專砌猪狗耶奴同埋砌垃圾耶穌馬利亞,
至緊要本大少玩得高興!
見過貓玩老鼠未?
抽刀,沙文,旁觀者都各有自己的反基/玩老鼠精彩論點,
分開打你已經招架不住,夾埋打你咪好快玩完?
大家分開慢慢玩,唔好咩?
乜你開始驚嗱?
beebeechan 2020/1/31 14:15
我反基專砌猪狗耶奴同埋砌垃圾耶穌馬利亞,
至緊要本大少玩得高興!
見過貓玩老鼠未?
抽刀,沙文,旁觀 ...
leefeng 2020/1/31 13:47 提交

你真似在沖涼房玩 jj 咁,那麼自high既?
旁觀者 2020/2/1 00:57
其實你都可以咁做㗎喎,
去武漢搵啲病人攬下,
返嚟又無事既話,
或者仲有個俾你攬過既病人好番,
你咪可以好 ...
beebeechan 發表於 2020/1/31 08:51

人家唔信有「神蹟」,自己亦冇話可行「神蹟」,無需去武漢。移鼠卻授予鬼徒「能力」,可以行「神蹟」,為咗要證明「救世主」嘅「真理」,你鬼徒去武漢見人就摸,醫好了,才能顯現牠的「榮光」。
    BB仔,無謂講東講西嘞。
leefeng 2020/2/1 02:23
唔使閘住閘住㗎喎
再粗卑啲哩....我無所謂㗎
beebeechan 發表於 2020/1/31 13:11

見君子用君子語,見耶奴用!@#$%^&*炒孖拆蟹招呼之!
leefeng 2020/2/1 02:34
你真似在沖涼房玩 jj 咁,那麼自high既?
beebeechan 發表於 2020/1/31 14:15

我不信性侵教耶穌!
唔需要做偽君子基督教徒:人前一個樣,人後一隻狼玩 jj!
原来你同你地啲木屍神苦天天沖涼房玩 jj?
慾火焚身攪唔惦就攪細路仔同你個女?
beebeechan 2020/2/1 10:01
見君子用君子語,見耶奴用!@#$%^&*炒孖拆蟹招呼之!
leefeng 2020/2/1 02:23 提交

咁你見到我都仲咁客氣:
已經好客氣咧!
leefeng 2020/1/31 12:07 提交

你係想話我是「真君子」?
beebeechan 2020/2/1 23:49
我不信性侵教耶穌!
唔需要做偽君子基督教徒:人前一個樣,人後一隻狼玩 jj!
原来你同你地啲木屍神苦天 ...
leefeng 發表於 2020/2/1 02:34

又有一個人辦勒。
基督徒不會否認自己是罪人㗎啵,
反基仔就成日話: 我邊到有罪!

基督徒的我不會否認曾在沖涼房玩過JJ,
反而你呢帖就講到你從未玩過你條JJ咁,聖潔過白雪無暇?

除非你係「無鳩用」,「唔正常」,否則: 信你都白膠黐哩
beebeechan 2020/2/1 23:52
還是在「發夢中自然流失」的青頭仔?好鮮肉喔!
旁觀者 2020/2/2 01:13
咁你見到我都仲咁客氣:
    你係想話我是「真君子」?
beebeechan 發表於 2020/2/1 10:01

第二世再講啦.
beebeechan 2020/2/2 01:55
第二世再講啦.
旁觀者 發表於 2020/2/2 01:13

第二世怕你唔識聽我講喎
只懂我叫你:sit, turn, hand, stop, stay.........
leefeng 2020/2/3 02:24
又有一個人辦勒。
基督徒不會否認自己是罪人㗎啵,
反基仔就成日話: 我邊到有罪!

基督徒的我不會否認曾在沖涼房玩過JJ,
反而你呢帖就講到你從未玩過你條JJ咁,聖潔過白雪無暇?

除非你係「無鳩用」,「唔正常」,否則: 信你都白膠黐哩
beebeechan 發表於 2020/2/1 23:49

乜姦完你beebeechan自己阿媽阿妹同自己個女都未解火?還要在沖涼房自己玩JJ 咁慘?
教會有好多on9女教友在等神苦木屍召姦既……
點解唔去教會姦埋女教友,要自己哩埋在沖涼房玩JJ 咁慘呢吓?
leefeng 2020/2/3 02:31
第二世怕你唔識聽我講喎
只懂我叫你:sit, turn, hand, stop, stay.........
beebeechan 發表於 2020/2/2 01:55

beebeechan dog dog 乖!
終於記得曬主人我教你的sit, turn, hand, stop, stay?
比塊狗餅過你,信主的人聽教聽話必獲狗餅賞賜!
beebeechan 2020/2/3 02:41
beebeechan dog dog 乖!
終於記得曬主人我教你的sit, turn, hand, stop, stay?
比塊狗餅過你,信主的人 ...
leefeng 發表於 2020/2/3 02:31

狗既模仿性都幾強
leefeng 2020/2/3 02:51
狗既模仿性都幾強
beebeechan 發表於 2020/2/3 02:41

哈,你真乖,有自知之明!

beebeechan dog,獎多一塊!

< [1] 2

返回首頁 | 登錄 | 註冊