離教者之家

妖徒聚會所可能係武肺毒窟

< [1] [2] 3 > [4]
沙文 2020/2/24 23:11
唔駛死就得啦,我們現在證實唔食聖子肉都唔會短命咗,已經係好珍貴資料
beebeechan 2020/2/24 23:14
所以,信都未必輪到您嗰個。不過您都係有責任入黎問清楚
沙文 發表於 2020/2/24 23:05

咁係ICU過個, 臨死前都話搵神父, 搵埋牧師, 搵埋和尚, 上司...漁翁撒網, 無走雞...
仲咁高心計, 一定未死得住.,
beebeechan 2020/2/24 23:25
唔駛死就得啦,我們現在證實唔食聖子肉都唔會短命咗,已經係好珍貴資料
沙文 發表於 2020/2/24 23:11

你由我到, 真係獲得好多寶貴資料㗎
又知道以前學壞咗師, 道聽咗途說
沙文 2020/2/24 23:28
我就未死得, 您冇耶穌肉食就冇命, 唔係您講到咁小事
6:53                  耶 穌 說 、 我 實 實 在 在 的 告 訴 你 們 、 你 們 若 不 喫 人 子 的 肉 、 不 喝 人 子 的 血 、 就 沒 有 生 命 在 你 們 裡 面 。
beebeechan 2020/2/24 23:33
所以,信都未必輪到您嗰個。不過您都係有責任入黎問清楚
沙文 發表於 2020/2/24 23:05

咁ICU 咪應該俾牧師, 傳道員, 和尚, 尼姑, 喇嘛, 伊斯蘭教長入去拉客囉
(仲多過護士)

猶如新樓盤開賣咁:
沙文 2020/2/24 23:41
如果神父唔敢入即係剝奪咗病人信主最後機會,咁一定唔符合天主嘅意旨
beebeechan 2020/2/24 23:46
我就未死得, 您冇耶穌肉食就冇命, 唔係您講到咁小事
6:53                  耶 穌 說 、 我 實 實 在 在 的 告 訴 你 們  ...
沙文 發表於 2020/2/24 23:28

我部靚手機, 叉咗一次電, 可以用好耐,
唔使日日叉, 成日要插住尿袋
beebeechan 2020/2/24 23:48
如果神父唔敢入即係剝奪咗病人信主最後機會,咁一定唔符合天主嘅意旨
沙文 發表於 2020/2/24 23:41

你知道送船尾好慘哩....
知就早啲回頭哩

Couple Stranded By Cruise Ship Explain Why They Were Late
沙文 2020/2/24 23:53
回覆 48# beebeechan
嗱, 所以手機一靓就唔駛個個禮拜叉咁煩主耶穌只需叫宗徒食1次就用成世
沙文 2020/2/24 23:58
回覆 49# beebeechan

主耶稣話臨收工先返工一樣係出咁多糧, 您笨7返早更
20:1

因 為 天 國 好 像 家 主 、 清 早 去 雇 人 、 進 他 的 葡 萄 園 作 工 .
20:2

和 工 人 講 定 、 一 天 一 錢 銀 子 、 就 打 發 他 們 進 葡 萄 園 去 。
20:3

約 在 巳 初 出 去 、 看 見 市 上 還 有 閒 站 的 人 .
20:4

就 對 他 們 說 、 你 們 也 進 葡 萄 園 去 、 所 當 給 的 、 我 必 給 你 們 . 他 們 也 進 去 了 。
20:5

約 在 午 正 和 申 初 又 出 去 、 也 是 這 樣 行 。
20:6

約 在 酉 初 出 去 、 看 見 還 有 人 站 在 那 裡 . 就 問 他 們 說 、 你 們 為 甚 麼 整 天 在 這 裡 閒 站 呢 。
20:7

他 們 說 、 因 為 沒 有 人 雇 我 們 . 他 說 、 你 們 也 進 葡 萄 園 去 。
20:8

到 了 晚 上 、 園 主 對 管 事 的 說 、 叫 工 人 都 來 、 給 他 們 工 錢 、 從 後 來 的 起 、 到 先 來 的 為 止 。
20:9

約 在 酉 初 雇 的 人 來 了 、 各 人 得 了 一 錢 銀 子 。
20:10

及 至 那 先 雇 的 來 了 、 他 們 以 為 必 要 多 得 . 誰 知 也 是 各 得 一 錢 。
beebeechan 2020/2/25 00:05
回覆  beebeechan

主耶稣話臨收工先返工一樣係出咁多糧, 您笨7返早更
20:1

因 為 天 國 好 像 家 主  ...
沙文 發表於 2020/2/24 23:58

你連葡萄園都未入到,
只能係出邊做昴狗
沙文 2020/2/25 00:11
咁唔止您老细請人, 我呢尐人才好多head hunters 聯络我
beebeechan 2020/2/25 00:20
咁唔止您老细請人, 我呢尐人才好多head hunters 聯络我
沙文 發表於 2020/2/25 00:11

你唔交咭數, 唔還錢丫, 都好多人聯絡你㗎
旁觀者 2020/2/25 02:39
「不是致命捐失嚟既」(#30)、「只能係出邊做昴狗」(#52)
    BB仔,爺爺唔係做教師呢行,否則日日都要打你手板。
beebeechan 2020/2/25 02:50
「不是致命捐失嚟既」(#30)、「只能係出邊做昴狗」(#52)
    BB仔,爺爺唔係做教師呢行,否則日日都要 ...
旁觀者 發表於 2020/2/25 02:39

唔俾啲位你入, 你邊到搵到野回呢?
唔通又摸咩
旁觀者 2020/2/26 00:23
你嘅「位」留番俾「神父」「入」啦,爺爺冇興趣。
beebeechan 2020/2/26 00:34
你嘅「位」留番俾「神父」「入」啦,爺爺冇興趣。
旁觀者 發表於 2020/2/26 00:23

咁#55 你又飛撲出嚟搶位入既?
旁觀者 2020/2/27 03:29
你爺爺得閒就會舞下支擂漿棍,提送你屁眼玩下。
beebeechan 2020/2/27 07:22
你爺爺得閒就會舞下支擂漿棍,提送你屁眼玩下。
旁觀者 發表於 2020/2/27 03:29

死剩碌棍?

你條棍都用咗好多年哩。。。。更新下哩

iphone 都出到 iphone 11Pro 哩
你仲用繄2016年既  iphone SE
旁觀者 2020/2/28 02:15
好嘢就要常用。
    《信經》、《主禱文》、「聖經」這些爛貨,就應該丟落屎坑﹗
< [1] [2] 3 > [4]

返回首頁 | 登錄 | 註冊