離教者之家

〔電影〕北壁

旁觀者 2021/9/26 09:09
西方又一部鞭撻基督邪教的電影。
    1936年納粹者發起德國全國青少年挑戰阿爾卑斯山背面的活動,以宣揚國威。但艾格峰是面死亡之牆,極之危險。然而,還是有二位德國青年挑戰。
    出發前,導演特意安排了場讓基督妖教出醜的一幕,主角兩次講出「哈利路耶」「聖言」,托「上主」洪福,可以勝利凱旋。
    可是「上主」實在無能,兩人都死在暴風雪下。一人還死翹翹,半天吊。
https://www.100vdo.com/vod-play-id-28076-sid-4-pid-1.html
leefeng 2021/9/26 10:39

The Boston Globe Spotlight Team主教性侵經典名片的片断

leefeng 2021/9/26 10:45
呢啲就是基督教的奇蹟和神的恩典喇!beebeechan 同魔幻快快入来欣賞。

leefeng 2021/9/26 10:52
台牧师性侵未成年加州被捕,司马南唱出阮牧师陈年老账

300名牧師和被性侵的1000名兒童,作案細節難以啟齒
leefeng 2021/9/26 10:56
數千名兒童遭變態性侵,美國宗教界性醜聞震驚全國(《明鏡焦點》2018年8月17日)

涉性侵儿童华裔牧师已侍奉10年 服务对象大多为华人
leefeng 2021/9/26 11:04
唱诗班爆发性侵丑闻   受害者暴增至422人

澳洲 7%神職人員性侵孩童 驚爆宗教醜聞! 全球進行式 20170211 (1/4)

leefeng 2021/9/26 11:15
香港都唔執輸

教會冇上帝有禽獸:浸信會牧師性醜聞多到數唔曬!

一邊靠教友「奉獻」,一遍掠家長血汗錢中飽私囊,左抽右抽,拒絕回水,教會唔有錢,神都唔相信喇!

澳洲樞機大主教性侵囚六年,崇基色魔院長盧龍光竟榮休

浸信會「獸父」專食十幾歲女,羅慶才為保聲譽幫手隱瞞
上流寄生族 2021/9/26 18:12
西方又一部鞭撻基督邪教的電影。
    1936年納粹者發起德國全國青少年挑戰阿爾卑斯山背面的活動,以宣揚國 ...
旁觀者 發表於 2021/9/26 09:09
有用谢谢爷爷。

n谢谢LEEFENG兄极点贡献2.
beebeechan 2021/9/26 20:21
有用谢谢爷爷。

n谢谢LEEFENG兄极点贡献2.
上流寄生族 2021/9/26 18:12 提交

呢堆醜聞猶如黑暴時瘋傳的『爆眼女』『太子站死人,地鐵運屍』「黑警掟學生落街」「黑暴女警署被輪姦,哭求警員請戴套」。。。。

你低B 虫當時有冇感謝報導和引述呢啲訊息既人咁呢
抽刀斷水 2021/9/27 00:53
呢堆醜聞猶如黑暴時瘋傳的『爆眼女』『太子站死人,地鐵運屍』「黑警掟學生落街」「黑暴女警署被輪姦 ...
beebeechan 發表於 2021/9/26 20:21

咦?所有反對天主教既訊息都係錯既?
beebeechan 2021/9/27 01:13
咦?所有反對天主教既訊息都係錯既?
抽刀斷水 發表於 2021/9/27 00:53

唔係一定錯, 係一面倒, 報憂不報喜
例如:
澳洲樞機大主教性侵囚六年

實情後話就是:
How George Pell won in the High Court on a legal technicality
https://theconversation.com/how-george-pell-won-in-the-high-court-on-a-legal-technicality-133156
beebeechan 2021/9/27 01:17
崇基色魔院長盧龍光竟榮休

後著卻又是:
循道衞理推翻牧師性騷擾裁決 檢討去年調查結果 指不符程序公義 盧龍光:還部分清白
https://news.mingpao.com/pns/%E6%B8%AF%E8%81%9E/article/20200727/s00002/1595788844532/%E5%BE%AA%E9%81%93%E8%A1%9E%E7%90%86%E6%8E%A8%E7%BF%BB%E7%89%A7%E5%B8%AB%E6%80%A7%E9%A8%B7%E6%93%BE%E8%A3%81%E6%B1%BA-%E6%AA%A2%E8%A8%8E%E5%8E%BB%E5%B9%B4%E8%AA%BF%E6%9F%A5%E7%B5%90%E6%9E%9C-%E6%8C%87%E4%B8%8D%E7%AC%A6%E7%A8%8B%E5%BA%8F%E5%85%AC%E7%BE%A9-%E7%9B%A7%E9%BE%8D%E5%85%89-%E9%82%84%E9%83%A8%E5%88%86%E6%B8%85%E7%99%BD

睇野睇全部, 全面啲哩
beebeechan 2021/9/27 01:18
你啲版友, 三條瘋狗無水準唶
你版主, 應該做得好啲

不然, 只會變成瘋狗之家
旁觀者 2021/9/27 01:43
唔係一定錯, 係一面倒, 報憂不報喜
How George Pell won ...
beebeechan 發表於 2021/9/27 01:13

咁多個案鑊鑊甘,都係基督妖徒造嘅孽,唔係憂,難道係喜?
上流寄生族 2021/9/27 02:15

谢谢leefeng兄资料。

後著卻又是:
循道衞理推翻牧師性騷擾裁決 檢討去年調查結果 指不符程序公義 盧 ...
beebeechan 發表於 2021/9/27 01:17
公不公義,自说自话。

老王卖瓜,自弹自誇。

屌你基督老母吧。
上流寄生族 2021/9/27 02:48
谢谢leefeng兄资料。

後著卻又是:
循道衞理推翻牧師性騷擾裁決 檢討去年調查結果 指不符程序公義  ...
beebeechan 發表於 2021/9/27 01:17
。循道衞理【最长于犯上作乱的基督教会】
。。。护短【保护自己条o靓】,好有 ‘’道理‘’
睇野睇全部, 全面啲哩,

调7你基督屎窟。
leefeng 2021/9/27 10:53

「榮光教會」反修例牧師終于恨到上天堂啦!
報應到「榮光教會」反修例牧師 潛逃英國後 染新冠亡 客死異鄉 ! / 格仔 大眼 郭政彤

黑暴教會牧師著草英國半年 自由賜他瞬間死亡"上天堂"/文杰新時代/2021年9月20日

旁觀者 2021/9/28 00:43
基督妖徒又會話:佢蒙主寵召,上去食滿漢全席!
leefeng 2021/9/28 01:50
基督妖徒又會話:佢蒙主寵召,上去食滿漢全席!
旁觀者 發表於 2021/9/28 00:43

牧屍死蠢,橫死掂死,應該留在香港狂吸冠菌,死鬼咗可以獲英美主子冚旗,又可以被煩弟肛封性!

.
哈佛專家 2021/9/28 20:54
(最近我的妄想症發作。)

耶穌基督是個大救星,共產黨是個害人精。

耶穌基督大獲全勝,共產黨一敗塗地。

耶穌基督節節勝利,共產黨全軍覆沒。

共產黨是全世界最大的邪教!

消滅萬惡共匪,取得偉大勝利。

信耶穌基督,得民主自由,打敗共產黨,香港一定得。
旁觀者 2021/9/29 03:31
「基督」「節節勝利」,兩個納粹兵就唔使撻成肉泥同掛臘鴨。牧屍、神腐就唔使慌不擇路、紛紛著草啦。
    最好笑係頭頭「基督」都被五花大綁,妖血流乾,變成具乾屍。

返回首頁 | 登錄 | 註冊