離教者之家

人生的福與禍

[1] < [2] [3] 4
上流寄生族 2022/2/2 20:15
如果佢唔係concerned about貴教就唔會開呢個檔,您估真係屎窟痕咩多年來佢在此提出論點,特登引出您嘅反駁 ...
沙文 發表於 2022/1/31 12:30
请问老大;;;熟KORAN?谢谢谢谢谢谢老大。https://www.youtube.com/watch?v=
沙文 2022/2/3 02:01
回覆 57# beebeechan
我地都唔係天主所結合。根據2Co 6.14 我地根本唔應該結婚,我老婆當年受咗撒殫煽惑,受唔住引誘,一見我靚仔就發姣爭住嫁畀我,而家佢知錯嘞,悔改嘞。咁,就算離婚都係好似貴國外交部發言人話事偈:迅速糾正錯誤啫。
beebeechan 2022/2/3 07:46
回覆  beebeechan
我地都唔係天主所結合。根據2Co 6.14 我地根本唔應該結婚,我老婆當年受咗撒殫煽惑,受 ...
沙文 發表於 2022/2/3 02:01

聽落嚟係你老婆飛你, 你老婆休夫, 係你滿足唔到你老婆(你負唔到軛, 希望唔係指床上的軛哩)
一見我靚仔就發姣爭住嫁畀我

原來只有外表, 無實力? 奔走無力?
抽刀斷水 2022/2/3 13:46
聽落嚟係你老婆飛你
beebeechan 發表於 2022/2/3 07:46

以側重教徒的角度,的確如此。
沙文 2022/2/3 18:14
回覆 47# beebeechan 我冇搞搞震,我成功說服抽水唔好閹神父,居功至偉喎
抽刀斷水 2022/2/3 20:01
回覆  beebeechan 我冇搞搞震,我成功說服抽水唔好閹神父,居功至偉喎
沙文 發表於 2022/2/3 18:14

閹神父真係好架呢。
上流寄生族 2022/2/18 21:49
閹神父真係好架呢。
抽刀斷水 發表於 2022/2/3 20:01
寄生虫不熟国安法,建议随时EDIT / DELETE.  THX.
https://exchristian.hk/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=149126&ptid=14383
[1] < [2] [3] 4

返回首頁 | 登錄 | 註冊