離教者之家

搵笨觀念大踢爆之:不要在錯誤的道路上愈走愈遠

[1] < [5] [6] 7
leefeng 2023/4/23 03:07
回覆  leefeng

基督教都未統一搞清楚究竟係神安排一切抑或自由意志(見),啲教徒都好矛盾好痛苦架 ...
抽刀斷水 發表於 2023/4/23 01:49

戚戚然同黏膠鼠看事物係see through the HOLE ,而且係一個窄既HOLE。
腦袋唔會超過 20gr,佢地長時間從HOLE睇野,個腦會很快萎縮,
需要我們久不久兜巴星,否則他們 20gr的腦袋好快會…………

腦袋怎麼不見了,腦袋怎麼不見了,腦袋沒有手呀,沒有腳呀,他呀怎麼可能自己跑,腦袋只怕太陽照(事實),太陽一出腦袋就消,腦袋不見了.....

.
leefeng 2023/4/23 03:11
你既基督教係指Protestant,
我既基督教係指 Christian.....
(你唔識分不如講英文哩...不過你英文無沙文 ...
beebeechan 發表於 2023/4/23 02:47

基督教係指所有信【耶穌/耶禍華/馬利亞】!
我管你是Protestant or Christian?
乜你Christian不是信【耶穌/耶禍華/馬利亞】的?

beebeechan 2023/4/23 07:59
乜你Christian不是信【耶 ...
leefeng 發表於 2023/4/23 03:11

一時話有得揀,
隔幾帖又話無得揀, 早安排咗...

你真係本壇「發佈膠」總代理
leefeng 2023/4/23 11:11
一時話有得揀,
隔幾帖又話無得揀, 早安排咗...

你真係本壇「發佈膠」總代理 ...
beebeechan 發表於 2023/4/23 07:59

乜「發佈膠」總代理唔係你個神咩?
一時又Protestant ?一時又Christian?
既然一早安排有咗Christian,又俾自由意志整個Protestant出黎反自己個Christian?
邊個係「發佈膠」總代理 得過你件神吖?

一日到黑基督教打基督教,鬼打鬼!

黏膠!

.
beebeechan 2023/4/23 11:15
乜你Christian不是信【耶 ...
leefeng 發表於 2023/4/23 03:11

Protestant 信瑪利亞?
我都係第一次見到呢種膠料
(總代理即係代理, 真係多存貨)
leefeng 2023/4/23 12:25
(總代理即係代理, 真係多存貨) ...
beebeechan 發表於 2023/4/23 11:15

反正都是雜亂三膠神,不是嗎?
照咁講,Christian 比 Protestant 更 L 膠!

性經又話老吹耶穌是神耶禍華自己生自己,生件耶穌出黎救世,對不?

但個性母馬利亞明明係一個人地既末婚老婆,
你個耶禍華姦淫咗人妻的一個普通女人(事實究竟是同士兵通姦或是…自己腦補一下)

你們Christian 竟然把一個被奸的女人(無論她生乜,生咗疍或生耶穌,都是一個被污辱了的女人)
把一個不貞潔既女人當神來拜?你們真是有病?

另外,這個性母除了被姦生下耶穌果一次之外,
之後竟然又與約瑟?或其他男人在床上妖精打架,一共再玩性事六七百次?
一共再生多五六件耶穌的兄弟姐妹?

一個咁縱慾並不純潔的女人竟然可以被擺上神台讓班蠢貨去拜呀拜?
真是淫教邪教絕冇叫錯!

更是千古奇聞之淫婦上神台,虧你還厚臉皮在此洋洋自得?

黏膠老鼠上天秤?
喂,點解你地基督教徒個個都唔曉個【醜】字點樣寫既呢吓?

究竟係聖母或是性母,當你望住個泥公仔時,想像一下咧!

.
leefeng 2023/4/23 12:34
(總代理即係代理, 真係多存貨) ...
beebeechan 發表於 2023/4/23 11:15

嗱,性母呀!差不多架啦!
聖?乞嚏
本來可以放多d兒童不宜既聖/性母妖精打架圖,不過聖/性母真人show確是不堪入目!

leefeng 2023/4/23 12:49
既然之前吹咁大個貞潔牌坊去強調呢個馬利亞係【處女】
點解後來又要衰收尾呢?
本性經寫明耶穌有五六七個兄弟姐妹?
如果唔係處女生完一個又一個,咁,即係點樣生架?人工授孕?
leefeng 2023/4/23 23:46

小時候看見聖誕節的馬棚像,以為旁邊的是父母親,生咗個神出黎。
大些知道竟然不是旁邊果個老豆生的?
再大些又知道係一個殺人如草芥的所謂神強姦生的?

之後又慢慢知道個馬利亞竟然可以處女生完一個叫做十分【聖】的子,然後又可以做愛再做愛生再生了五六七件?
這種女人竟然被放在教堂,叫做聖母?

性愛的神古已有之,不出奇,但明碼實價是讓人拜性愛的,對吧?
一個外族異教的一個女人集被強姦和床事n次再生下五六七件的叫做【聖母】?真是腦袋裝屎才會覺得這個【聖】是名符其實吧?

另外,中國神話的神,之所以被人崇拜,都是曾經做過救世救民的偉大事蹟,所以民間才供奉起來祭祀。
這些什麼耶和華耶穌馬利亞究竟做了什麼對中土人民的好事?救了什麼中土和以色列人以外的人了?
一個殺人魔王耶禍華,一個反羅馬政府的黑暴死刑犯,一個無性不歡的普通女人,呢三件外族的所謂神究竟救了誰了?
一個荒謬絕倫的淫,邪,亂,殺的垃圾信仰,連基本在在中國做個末位的神也不配,竟然可以在中國大興土木建教建堂向中國人和全球華人洗腦?

中國政府是否冇乜牙力,只可以任之?冇眼睇?

.
旁觀者 2023/4/24 00:02
戚戚然同黏膠鼠看事物係see through the HOLE ,而且係一個窄既HOLE。
腦袋唔會超過 20gr,佢地長時間從H ...
leefeng 發表於 2023/4/23 03:07

移鼠就話有腦就揀入「窄洞」。
旁觀者 2023/4/24 00:04

Protestant一樣吹瑪利亞為「聖母」。
leefeng 2023/4/24 02:49
隨便/是但 一個中國形象的神都比那個以色列的「聖/性母」強吧? !

leefeng 2023/4/24 03:09
我真懷疑那些中華血裔人士信耶穌教的,究竟有沒有基本的思考能力?

.
[1] < [5] [6] 7

返回首頁 | 登錄 | 註冊