離教者之家

唔好以為天主教係獨家代理

1 [2] >
beebeechan 2023/5/9 00:16

leefeng9快快來救國........

抽水要不要再加一個「閹割教育部長」方案以定民心??
beebeechan 2023/5/9 00:18
王勝戰,男,漢族,1967年12月出生,浙江寧海人,1989年1月加入中國共產黨
beebeechan 2023/5/9 00:24
可悲的, 王某不是因受害人舉報....只是被拉下馬 (誰不想坐這油水位)才來揚臭事, 愈臭愈好
上流寄生族 2023/5/9 01:22
可悲的, 王某不是因受害人舉報....只是被拉下馬 (誰不想坐這油水位)才來揚臭事, 愈臭愈好 ...
beebeechan 發表於 2023/5/9 00:24
抱歉,不明白。
leefeng 2023/5/9 02:06
leefeng9快快來救國........

抽水要不要再加一個「閹割教育部長」方案以定民心?? ...
beebeechan 發表於 2023/5/9 00:16

呢條友肯定死有餘辜,治大國,必須用重典,死刑啦,咪累人累物。
不過得一件淫蟲,唔使出動「閹割部隊」囉,殺雞不用牛刀。
牛刀「閹割部隊」係預留給幾十萬「閹割神父牧師淫蟲」用既,抽刀一早已經book咗啦!
磨刀霍霍
你叫神父牧師淫蟲排隊啦!

.
beebeechan 2023/5/9 03:34
殺雞不用牛刀
leefeng 發表於 2023/5/9 02:06

小小一個地方教育部長, 就可以淫辱, 性侵咗百幾個婦女 (仲係啲卜卜脆, 18姑娘一朵花既)都只係一隻「雞」....
咁啲「牛」咪.........

(再高級啲既有老婆在門口把風.?)
leefeng 2023/5/9 06:14
小小一個地方教育部長, 就可以淫辱, 性侵咗百幾個婦女, 卜卜脆, 18姑娘一朵花既都只係一隻「雞」....
咁 ...
beebeechan 發表於 2023/5/9 03:34

教育部長又好,高官又好,犯性侵罪,犯斂財貪污都應該判以極刑,或死刑,對不?
所以,梵蒂肛主教犯包庇罪,斂財罪,性侵罪,你認為應該判什麼刑?
所有的神父,牧師,修女,教徒...犯的殺人滅族罪,強姦罪,攪小童罪,應該怎樣判?

基督教徒不是常常標榜歐美外國的是道德典範嗎?
為了顯揚歐美外國的確比共產黨更有道德,
是不是首先應該把所有曾經滅他人族的神父牧師挖出來鞭屍以儆效尤?

把現存性侵的神父,牧師,修女,教徒通通送上電椅呢?
不過性侵一個only one小童的可以從輕發落,
閹了,在面上剌青【色狼】就ok啦!
如何?公平?!

.

.
beebeechan 2023/5/9 06:18
教育部長又好,高官又好,犯性侵罪,犯斂財貪污都應該判以極刑,或死刑,對不?

leefeng 發表於 2023/5/9 06:14

高官鎗斃咗未?

在彭帥發布貼文約半小時後,相關消息迅速在中國大陸社交網絡上傳播,但彭帥的微博帖文隨後被刪除,而點擊有關她的視頻也會發生錯誤。當日晚間11點後,中國大陸網絡各界開始大規模封殺相關內容
(蟹已屌, 官照做)
leefeng 2023/5/9 06:27
小小一個地方教育部長, 就可以淫辱, 性侵咗百幾個婦女 (仲係啲卜卜脆, 18姑娘一朵花既)都只係一隻「雞」. ...
beebeechan 發表於 2023/5/9 03:34

小小一個地方的神父牧師 ,就可以淫辱教徒?淫辱小孩子?
性侵咗千幾個,萬幾個更加卜卜脆的小孩?
又五十步笑一百步?
你打算怎樣處置這些淫蟲?懺悔?切 JJ?上電椅……u name it。
梵蒂肛斂來的財物,充公,歸還原來的國家?
梵蒂肛博物館貪了不少中國古董文物,衰過貪官,因為係明搶!
點計先?

.
leefeng 2023/5/9 06:33
高官鎗斃咗未?

在彭帥發布貼文約半小時後,相關消息迅速在中國大陸社交網絡上傳播,但彭帥的微博帖文隨 ...
beebeechan 發表於 2023/5/9 06:18

你們基督教其身不正啵,用乜野資格同道德位置來指責他人呢?
又學老美玩轉移視線?
首先鎗斃咗你們的主教神父牧師性侵犯,
然後再來指手畫腳啦!

.
beebeechan 2023/5/9 07:16

呢期有條友好鐘意拎呢個畸屎嚟唱

你話有人能夠在中國做個類似調查(想下好喇),
由1940年毛先生上位到2020年, (都係同法國份報告既時框差唔多), 有幾多宗幹部搞女個案, (唔使調查係咪屬實架, 只要有人出嚟MeToo就入數架哩)...你估中國既數字會唔會跑輸大市(33000)咁呢
beebeechan 2023/5/9 07:49
然後再來指手畫腳啦!
leefeng 發表於 2023/5/9 06:33

你咪仲衰, 屙屎瀨尿
抽刀斷水 2023/5/9 09:44
我重申:閹割神父方案係嚴肅而又有神學基礎的一個挽救教會聲譽既方案,並不是一項懲罰機制。

另外,該教育部長有無學神父咁聲稱過要禁慾?如果有就同樣言行不一了。如果無既,現時國家正邁向老齡化,放寬生小孩限制鼓勵生育,有能者應生養眾多才是。
leefeng 2023/5/9 10:33
呢期有條友好鐘意拎呢個畸屎嚟唱

你話有人能夠在中國做個類似調查(想下好喇),
由1940年毛先生上位到2020 ...
beebeechan 發表於 2023/5/9 07:16

原來你都承認只一個法國,就已經被天主教基督教性侵咗330000兒童呀?
咁,其他國家呢?全球加加埋埋,天主教基督教性侵怕都有千零二千萬,或者已經有一億囉!

天主教基督教性侵唔止跑 no 1,係全球第一添!
恭喜曬囉,淫教淫棍個獎你個主一定攞硬架啦!
你甩毛鼠一樣與有榮焉,個個教徒頭上寫住:【色狼-生人勿近】!

.
上流寄生族 2023/5/9 15:35
現時國家正邁向老齡化,放寬生小孩限制鼓勵生育,有能者應生養眾多才是。

抽刀斷水 發表於 2023/5/9 09:44
同意

尤其,这几年突大特大瘟疫,不少人都已…… 寄生虫希望有资格在此尽一点的绵力。
beebeechan 2023/5/9 20:21
另外,該教育部長有無學神父咁聲稱過要禁慾?
抽刀斷水 發表於 2023/5/9 09:44

係喎...

部長加入共產黨時, 誓詞是這樣的:
我志願加入中國共產黨,擁護黨的綱領,遵守黨的章程,履行黨員義務,執行黨的決定,嚴守黨的紀律,保守黨的秘密,對黨忠誠,積極工作,為共產主義奮鬥終身,隨時準備為黨和人民犧牲一切,永不叛黨。

真係無講過唔可以歛財, 扑女.....要不罪不成立?
抽刀斷水 2023/5/9 21:59
真係無講過唔可以歛財, 扑女.....要不罪不成立?
beebeechan 發表於 2023/5/9 20:21

呢啲留返畀法官判啦。
beebeechan 2023/5/9 22:06
呢啲留返畀法官判啦。
抽刀斷水 發表於 2023/5/9 21:59

呢個版, 成日都係先判罪, 後開庭架啵
beebeechan 2023/5/9 22:08
呢啲留返畀法官判啦。
抽刀斷水 發表於 2023/5/9 21:59

咁點解有時人哋都未犯罪你就話要閹定先
抽刀斷水 2023/5/9 22:21
咁點解有時人哋都未犯罪你就話要閹定先
beebeechan 發表於 2023/5/9 22:08

你做乜迫我重複又重複:

我重申:閹割神父方案係嚴肅而又有神學基礎的一個挽救教會聲譽既方案,並不是一項懲罰機制。
beebeechan 2023/5/9 23:44
你做乜迫我重複又重複:

我重申:閹割神父方案係嚴肅而又有神學基礎的一個挽救教會聲譽既方案,並 ...
抽刀斷水 發表於 2023/5/9 22:21

乜你落咁重藥嚟自我摧眠...
不如加多幾劑: 「為民請命」「替主行道」「心懷百姓」
1 [2] >

返回首頁 | 登錄 | 註冊