離教者之家

網絡名人劉馬車信主

抽刀斷水 2023/7/25 16:32
網絡名人劉馬車信釋外出期間,在IG寫上:

慈悲香港・馬車信咗主耶穌,神帶領著馬車前行,馬車幫神父Father John派飯比有需要嘅人

https://www.instagram.com/reel/CvDFTxDtl__

旁觀者 2023/7/25 22:56
馬車幫神父Father John派飯比有需要嘅人
抽刀斷水 發表於 2023/7/25 16:32

屁眼教主不是爆響屁眼吹: 信牠的必有求必應?
爛馬車不如求屁眼教主每人派一百億元就實際得多!
beebeechan 2023/7/25 23:02
每人派一百億元就實際得多! ...
旁觀者 發表於 2023/7/25 22:56

思維太膚淺......(識正字, 正音都無銀用喇, 無腦!)
當社會人人都有一百億元既時候, 亦即係無人有一百億架喇。
旁觀者 2023/7/25 23:38
思維太膚淺......(識正字, 正音都無銀用喇, 無腦!)
當社會人人都有一百億元既時候, 亦即係無人有一百億架 ...
beebeechan 發表於 2023/7/25 23:02

你個腦真係細過BB仔!
能派一百億元嘅係能行"神蹟"嘅鬼徒, 你爺爺同離教者之家嘅朋友唔係, 冇可能有一百億.
beebeechan 2023/7/25 23:55
你個腦真係細過BB仔!
能派一百億元嘅係能行"神蹟"嘅鬼徒, 你爺爺同離教者之家嘅朋友唔係, 冇可能有一百億. ...
旁觀者 發表於 2023/7/25 23:38

無腦, 仲加埋講野一嚿嚿
旁觀者 2023/7/27 01:41
BB仔, 你有腦就有一百億嘞, 使做孩子王咁戇鳩?
抽刀斷水 2023/8/1 14:24
涉荃新天地毆傷男子 網紅「劉馬車」認罪押8.14判刑
on.cc 東網
2023年8月1日週二 下午1:01

【on.cc東網專訊】自稱「劉馬車」的香港網絡紅人劉駿軒,日前疑襲擊一名網媒記者。他被控襲擊致造成身體傷害,案件今(8月1日)在西九龍裁判法院提訊。被告認罪,裁判官下令他還押至8月14日判刑。

27歲被告劉駿軒,控罪書上報稱是YouTube影片製作者。他被控於2023年7月30日,在荃灣禾笛街近荃新天地一期地下G16A號舖眼鏡88外襲擊梁志恒,因而對該梁志恒造成身體傷害。

案件編號:WKCC3267/2023

https://hk.news.yahoo.com/%E6%B6 ... 8%91-050108511.html

主內弟兄會為他禱告嗎?

返回首頁 | 登錄 | 註冊