離教者之家

亞伯拉罕vs郭巨

[1] < [6] [7] 8
沙文 2024/2/7 23:05
嘅然貴教出到聲求我,即本開個盤口黎睇下做唔做到嘢
beebeechan 2024/2/7 23:17
嘅然貴教出到聲求我,即本開個盤口黎睇下做唔做到嘢
沙文 發表於 2024/2/7 23:05

合約條文寫咗係羅馬書2章, 厄弗所書4章
沙文 2024/2/8 01:19
屌,出尐行貨offer點請得郁我?
be aware that 而家係傾緊高管,您估係朝早俟晚請散工摘葡提子咩
beebeechan 2024/2/8 02:16
屌,出尐行貨offer點請得郁我?
be aware that 而家係傾緊高管,您估係朝早俟晚請散工摘葡提子咩 ...
沙文 發表於 2024/2/8 01:19

挑....
E+係你求職
又唔係職求人
beebeechan 2024/2/8 03:52
be aware that 而家係傾緊高管,您估係朝早俟晚請散工摘葡提子咩 ...
沙文 2024/2/8 01:19 提交

哦。。。你想應徵高管?
睇睇弟茂德前書3:1 啲quali,你符合要求未
沙文 2024/2/8 04:58
回覆 145# beebeechan

我冇求職喎, #141係你head hunter提出代表貴教同我講價㗎嘛
沙文 2024/2/8 05:21
不過呢個係貴教一貫以來嘅風格, 好似人子咁, 喺佢降生之前都冇人要求佢落嚟為我哋死, 係佢自己拍心口話落嚟死畀你睇, 以為人人都好有興趣睇佢死,臨斷氣仲要話”我得咗喇”

點解貴教咁趣緻嘅呢?

beebeechan 2024/2/8 06:00
回覆  beebeechan

我冇求職喎, #141係你head hunter提出代表貴教同我講價㗎嘛
沙文 發表於 2024/2/8 04:58

即係你去到深水埗、廟街....有姑姑埋嚟:先生, 要不要陪?
你就答: 嗯.....乜價錢呀?
即本開個盤口黎睇下做唔做到嘢

(咁你話你係咪都有心...起咗痰先?)
beebeechan 2024/2/8 06:02
不過呢個係貴教一貫以來嘅風格, 好似人子咁, 喺佢降生之前都冇人要求佢落嚟為我哋死, 係佢自己拍心口話落嚟 ...
沙文 發表於 2024/2/8 05:21

咁有啲酒樓推出「一蚊雞,」都無需要先問過你有無興趣架喎
願既....咪嚟囉
沙文 2024/2/8 06:05
回覆 149# beebeechan

既然對方提出offer, 我又唔係趕時間, 我覺得聽下都does no harm. nothing more than that.
如果我咁而令到你有啲咩誤會嘅, 唔好意思囉

(係我知我係有唔啱, 我啲friends話我知如果喺紅燈區遇到差婆姐姐放蛇, 問價已經可以拉㗎喇, again please accept my sincerest apology)
沙文 2024/2/8 06:11
回覆 150# beebeechan

low-end 街坊茶居先係咁啫下話? 貴教一向都標榜自己如何如何prestige, 乜而家改咗market positioning? 點解唔通知我㗎?
點解總唔見The Peninsula Hong Kong好似貴教咁推出特價酬賓週賣大包優惠呢?

beebeechan 2024/2/8 07:11
點解總唔見The Peninsula Hong Kong好似貴教咁推出特價酬賓週賣大包優惠呢?

沙文 發表於 2024/2/8 06:11

老字號都會間中「震撼」一下

我都打算卜
沙文 2024/2/8 07:17
打算卜?仲未過期咩?
beebeechan 2024/2/8 07:54
打算卜?仲未過期咩?
沙文 發表於 2024/2/8 07:17

到卜到時又會肉鬼赤架嘛
沙文 2024/2/8 16:04
咁又係,cheap cheap地睇耶穌死畀您睇慳好L多錢,浄係嘥時間。至於娛樂性方面就各花入各眼啦
beebeechan 2024/2/9 01:07
咁又係,cheap cheap地睇耶穌死畀您睇慳好L多錢,浄係嘥時間。至於娛樂性方面就各花入各眼啦 ...
沙文 發表於 2024/2/8 16:04

有時啲野筍起上嚟 (一蚊鮑), 唔行快步就執輸咁架喇
沙文 2024/2/9 04:59

買到就喊三聲

beebeechan 2024/2/9 06:06
買到就喊三聲
沙文 發表於 2024/2/9 04:59

無買, 喊到失聲....
沙文 2024/2/9 06:14
因為佢咁

https://www.benzinga.com/general ... ning-stories-of-mos
beebeechan 2024/2/9 08:19
因為佢咁
沙文 發表於 2024/2/9 06:14

嗯....又會唔會因為咁:

https://www.ndtv.com/world-news/elon-musk-says-havent-had-sex-in-ages-denies-affair-with-google-co-founders-wife-3193513
[1] < [6] [7] 8

返回首頁 | 登錄 | 註冊