離教者之家

情侶教堂翻雲覆雨/ 彌撒現場淫聲不斷

< [1] 2
抽刀斷水 2008/7/4 10:41
西瓜寒涼,你估你屙完仲有無力呢?

「西瓜壯陽」誤會一場

【明報專訊】美國得州A&M大學研究員稱,西瓜所含的瓜氨酸(citrulline)理論上可令血管放鬆及膨脹,效果如同陽痿藥「偉哥」,但要吃多少西瓜才有類似「偉哥」的藥效,目前還不了解。有美國性醫學專家忠告道﹕「說西瓜像偉哥,很有趣,但若說吃西瓜可減輕性功能勃起障礙,則是誤導。」

http://www.mingpaonews.com/20080704/tac1.htm
Step.King 2008/7/4 11:20
頻率marginal 呢樣野涵蓋面好大架播...我點知你係唔係虧左, 一個月一次都已經接近marginal 架?
沙文 2008/7/4 12:45
咁啲教徒同美國性醫學專家咪交流唔到咯?一個話揾唔到唔代表冇,一個就話少得滯都等於冇
沙文 2008/7/4 12:52
原帖由 Step.King 於 2008-7-3 19:20 發表
頻率marginal 呢樣野涵蓋面好大架播...我點知你係唔係虧左, 一個月一次都已經接近marginal 架?
貴區人士平均每月都係做5.7次啫。
http://hk.news.yahoo.com/070926/12/2gem1.html

我国点會輸俾您地呢?
Step.King 2008/7/4 15:26
原帖由 沙文 於 2008-7-4 12:52 發表
貴區人士平均每月都係做5.7次啫。
http://hk.news.yahoo.com/070926/12/2gem1.html

我国点會輸俾您地呢?

呢d屬個人問題...個別人士力不從心又點可能係呢d數字上得到反映呢...
沙文 2008/7/4 16:16
呢d点會係個人問題呢?您有問題,都會對珠婷產生影响嘛
Step.King 2008/7/4 21:13
老大明白呢個道理, 就應該知道對師母同嫂夫人影響何其大了~
沙文 2008/7/4 23:04
我向來都係知嘅,您才是將此問題錯誤地講成個人問題之人嘛,您咪詐詐帝帝好似教番我轉頭咁嘛
weakest 2008/7/5 00:07
難怪沙老大的褲子經常....

唉...
prussianz 2008/7/5 00:20
原帖由 weakest 於 2008-7-5 00:07 發表
難怪沙老大的褲子經常....

唉...

by the way , where's thy avatar ??

weakest 2008/7/7 00:35
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-4 00:10 發表
留意新聞:這對情侶雖然是無神論者……

這已確定女的不是意蘊了。

不過,沙文堅稱自己沒有呻吟,把責任都推給女方,其實我都覺得幾過分。不如被揭發後,說女的自己在叫,你甚麼也沒有做都可以啦。 ...

但是...會不會是沙老大成功振其夫綱, 將意蘊拉出教???
沙文 2008/7/7 01:53
唔会啦。因為本網宗旨根本就禁止勸人離教
若非有咁嘅本網宗旨,我都一早吩咐佢離教啦,有幾難喎?
Step.King 2008/7/7 11:20
原帖由 沙文 於 2008-7-4 23:04 發表
我向來都係知嘅,您才是將此問題錯誤地講成個人問題之人嘛,您咪詐詐帝帝好似教番我轉頭咁嘛

哎呀~為徒者理應尊師重道~徒兒人生閱歷又冇你咁豐富~又點會話要教師父你呢...
徒兒只是出於關切之心克盡已任去提醒師父你老人家jey~~~

另外徒兒有一事不明...

原帖由 沙文 於 2008-7-7 01:53 發表
唔会啦。因為本網宗旨根本就禁止勸人離教
若非有咁嘅本網宗旨,我都一早吩咐佢離教啦,有幾難喎?

師父, 徒兒不明白....
呢個係"不能也" vs "不為也"之辯丫? 還是"虛則實之, 實則虛之"既手法呀?

抽刀斷水 2008/7/7 13:41
咁乖下話?!
沙文 2008/7/7 21:43
我係有小小覺得無奈茄,但本網宗旨如此,作為模範網民,雖然我並不完全理解為何本網要有咁樣嘅宗旨,但亦會尊重本網,將個人意願壓抑
weakest 2008/7/7 23:40
沙老大, 想當年, 你曾說:

原帖由 沙文 於 2008-3-20 03:48 發表
而家係您一個唔服啫,難以成「眾」喎。
而本網理念,除咗您之外,的確係個個都可以違反 -- 我又冇同您開過會,宣誓「我,沙文,捍衛本網理念。」而您,又冇話違反咗會點樣處置,咁,我違反咗,您都吹我唔脹喎?
...

但現在, 你卻...

原帖由 沙文 於 2008-7-7 21:43 發表
我係有小小覺得無奈茄,但本網宗旨如此,作為模範網民,雖然我並不完全理解為何本網要有咁樣嘅宗旨,但亦會尊重本網,將個人意願壓抑

莫非沙老大無復當年勇, 被人以#1真理解決掉???需要小弟替你報仇嗎??
沙文 2008/7/7 23:54
實迷途而未遠,覺今是而昨非嘛。
您仲未讀歸去來辭咩?
當年係冇發誓,尋日發咗得唔得?
花姨話齋,大二程度喎
Jennifer 2008/7/8 00:47
咩大二呀?我小六咋...
< [1] 2

返回首頁 | 登錄 | 註冊